ŞEHİT POLİSİMİZ UNUTULMADI!

ŞEHİT POLİSİMİZ UNUTULMADI!

2017 yılında Diyarbakır Sur’da PKK terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen Kadir Miraç Özcan vefatının 6. sene-i devriyesinde anıldı.

ŞEHİT POLİSİMİZ UNUTULMADI! 

2017 yılında Diyarbakır Sur’da PKK terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen Kadir Miraç Özcan vefatının 6. sene-i devriyesinde anıldı.

2017 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Maçkalı Şehit Polis Memuru Kadir Miraç Özcan, Şehadetinin6.yılında kabri başında dualarla anıldı.

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI 
Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, İlçe Müftümüz Mehmet Cebeci,Maçka Emniyet Müdürü İsa Kilim ve protokol üyeleri ile birlikte Gürgenağaç Mahallesi Şehitliğinde metfun bulunan dört şehidimiz; Şehit Ütğm. Nurettin Doğan, Şehit Komiser Bekir Özcan, Şehit Bçvş. Halit Avcı, Şehit Polis Kadir Miraç Özcan'ın kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler.
Ölüm yıl dönümü olan Şehit Polis Memuru Kadir Miraç Özcan’ın kabri başında okunan Kur’an-ı Kerimin ardından Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, şehitlerimiz için daha önceden okunan Hatm-i Şerifin duasını yaptı ve ardından şehidimizin babasına Kur-an-ı Kerim hediye etti.

MAÇKA, ŞEHİDİNİ UNUTMADI 
Şehit Polis Kadir Miraç Özcan’ı anma programına Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak, İl Müftüsü Selami Aydın, İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz, İlçe Müftümüz Mehmet Cebeci, şehidimiz Kadir Miraç Özcan’ın anne ve babası.Maçka Emniyet Müdürümüz İsa Kilim, daire amirleri, TDV Trabzon Kadın Kolları üyeleri, Müftülük personeli ve bölgedeki İmam- Hatiplerimiz ile Başar İlkokulu/Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın ardından İl Müftüsü Selami Aydın, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak ve İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci ile birlikte, bir hafta önce vefat eden Gürgenağaç Mahallesi Muhtarı Yahya Can’ın evini ziyaret ederek taziyelerini iletip dua ettiler.
Ali TİRİTOĞLU