SAHİPSİZ HAYVANLARI UNUTMADILAR

SAHİPSİZ HAYVANLARI UNUTMADILAR

SAHİPSİZ HAYVANLARI UNUTMADILAR

SAHİPSİZ HAYVANLARI UNUTMADILAR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin sakinlerinden sahipsiz kedi ve köpekler ile kuşları unutmadı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatıyla, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan ekipler, sadece merkezde değil tüm ilçelerde bulunan can dostlarımızı olumsuz hava koşullarından korumak için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

KAR YAĞIŞI SEFERBER ETTİ
Şehirde etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanların imdadına Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetişti. Büyükşehir ekipleri, sevimli dostlarımızın kar yağışı nedeniyle aç kalma tehlikesi yaşamaması için şehir merkezi ve ilçelerin muhtelif yerlerine beslenebilmeleri amacıyla yem bıraktı.

ONLAR BİZİM CAN DOSTLARIMIZ
Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz hayvanları her zaman can dostlarımız olarak görüyoruz. Bu anlayışla şehir merkezi ve ilçelerde sevimli dostlarımız için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Şehirde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte can dostlarımızın aç kalmamaları için üstün gayret gösteriyoruz. Ayrıca tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyan sahipsiz hayvanlar veteriner hekimlerimiz tarafından tedavi ediliyor. Öte yandan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulma sıkıntısı yaşamamaları adına kuşlar için de şehrin çeşitli noktalarına yem bırakma çalışması gerçekleştirdik. Siz sevgili vatandaşlarımızın da kapınızın önüne bir kap su ve yemek bırakmanızı rica ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.