SAHİPSİZ CANLAR ONLARIN KORUMASINDA

SAHİPSİZ CANLAR ONLARIN KORUMASINDA

SAHİPSİZ CANLAR ONLARIN KORUMASINDA

SAHİPSİZ CANLAR ONLARIN KORUMASINDA

Sevimli dostlarımızı Covit-19 pandemisinin başlangıcından beri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecini de boş geçmiyor.

Koronavirüs salgınının en başından itibaren sahipsiz hayvanların besinsiz kalmaması için yoğun bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinde de tedbirleri elden bırakmıyor.

SAHİPSİZ CANLAR BÜYÜKŞEHİR KORUMASINDA
Sevimli dostlarımızı hiçbir durumda yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarıyla takdir topluyor. Pandemi süresince mesaisinin büyük bölümünü sahipsiz hayvanlara ayıran Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, normalleşme sürecinde de çalışmalarını aksatmıyor. Ekipler şehir genelinde yürüttüğü sahipsiz hayvanları besleme çalışmalarına devam ediyor.

SEVİMLİ DOSTLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sahipsiz hayvanlara yönelik gösterdiği hassasiyet, hayvanseverler tarafından da takdirle karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz canlara her zaman öncelik verdiklerini belirten Başkan Zorluoğlu; “Sevimli dostlarımıza yönelik çalışmalar, her zaman önceliklerimiz arasında.

HER ZAMAN GÖREV BAŞINDAYIZ
Ekiplerimiz şehir merkezi ve tüm ilçelerde tek bir canımızın bile besin bulmakta sıkıntı yaşamaması adına yoğun gayret gösteriyor. Sadece herkesin evlere kapandığı pandemi tedbirleri boyunca değil, içerisinde bulunduğumuz normalleşme sürecinde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.