ŞAHİN, RESMEN ADAY ADAYI

ŞAHİN, RESMEN ADAY ADAYI

ŞAHİN, RESMEN ADAY ADAYI

ŞAHİN, RESMEN ADAY ADAYI

Maçkalı İş İnsanı Ali Şahin, AK Parti Maçka İlçe Başkanlığında partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile Maçka Belediye Başkanlığına aday adaylığınıaçıkladı.

Maçkalı İş İnsanı ve turizmci Ali Şahin, AK Parti Maçka İlçe Başkanlığında partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile Maçka Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Partililerin ve vatandaşların zaman zaman yoğun tezahüratları altında aday adaylığı açıklaması yapan Şahin, şu ifadelere yer verdi; 

FİLİSTİN’İ UNUTMADI 
“Kıymetli Teşkilat Mensuplarımız, partimizin vefakâr ve cefakâr üyeleri, değerli Maçkalı hemşehrilerim, basınımızın güzide temsilcileri. 
Öncelikle hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.
Konuşmama başlamadan önce Filistin’de yaşanan soykırımı kınıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Kıymetli Maçkalılar; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2002 yılından itibaren Türkiye’de birçok şeyi değiştirdik.

KARADENİZ’DE DOĞALGAZ, GABAR’DA PETROL! 
Hepimizin bildiği üzere;
Ülkemiz savunma sanayiinde %80 in üzerinde yerlilik oranına ulaştı. İnsansız hava araçları alanında dünyada lider ülkelerden biri haline geldik.Savaş gemilerimizi ve uçak gemimizi, kendi milli otomobilimizi yaptık. Karabağ’ı 30 yıllık Ermeni işgalinden kurtardık.
Ayasofya’yı tekrar ibadete açtık.Ülkemizdeki terör örgütlerini bitme noktasına getirdik.Akdeniz’de doğalgaz bulduk. Karadeniz’de Doğalgazı,Gabar’da petrolü çıkardık.Avrupa’nın en büyük havalimanını ve köprülerini inşa ettik.
Bu ve bunun gibi burada sayamayacağımız birçok işleri Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirdik. Bize bu davanın bir neferi olma lütfunu bahşeden rabbime hamdolsun.

HAYATTA İŞLERİNİ, EĞİTİMDE KENDİNİ GELİŞTİRDİ! 
Değerli teşkilat Mensuplarımız; 
Ben Ali Şahin. 1980 Maçka doğumluyum. İlk ve Orta ve Lise eğitimimi, Maçka’da, Üniversite eğitimimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Turizm ve Otelcilik alanındayaptıktan sonra Yüksek Lisansımı da Yerel Yönetimler alanında tamamladım.
Birçoğunuz buradakiticari faaliyetlerimizi biliyorsunuz.30 yıl önceyani, ortaokul yıllarıma denk gelen1993 yılında Maçka merkezde babamızın açmış olduğu ve halen devam eden kırtasiye işi ile bir yetkili bayisi olduğumuz bir GSM mağazasının işletmeciliğini yapmaktayım.
Aynı zamanda yaklaşık 10 yıldır Trabzon merkezde eğitimini almış olduğum turizm işi ile ilgilenmekteyim. Trabzon’da otel işletmeciliği yapmaktayım.
Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda sizlerle beraber büyüdüm. Şimdi bu ilçeye ve siz Maçkalılara hizmette bulunmak için 2024 Yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için davamız olan AK Parti’den aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum.
Bizim anlayışımız; Hak’tan aldığımız kuvvet, Sizlerden aldığımız destek ve vekâletle ilçemize yapacağımız hizmetlerde, önce Hakk’a, sonra da halka verilecek hesabın inanç ve şuuru içerisinde çalışmaktır.

MAÇKA’YI HER ALANDA BÜYÜK BİR MARKA YAPMAK 
Saygıdeğer Maçkalılar; 
Maçka’mız yüz ölçümü olarak Trabzon un en büyük ilçesi konumundadır.  Hedefimiz ilçemizi her alanda Trabzon’un en büyüğü ve hak ettiği marka değeri haline getirmektir.
Şahsen, Maçka’nın geleceğinin, tarihi ve coğrafi yapısı gereği turizm ve eğitim alanlarında olduğunu düşünmekteyim. İlçemiz, Sümela, Vazelon ve Kuştul manastırları ile kültür-turizmi, eşsiz doğal güzellikleri ve muhteşem yaylaları ile doğa turizmi açısından Altın değerindedir. Babamın veciz bir sözü olan;‘’Maçka dünyanın en güzel yeridir’’ derdi hep. Yaşım ilerledikçe her geçen gün bu düşüncesine daha fazla katılıyorum, ben de ülkemizi gezdikçe Türkiye’nin en güzel yerinin Maçka olduğu kanaatindeyim. Bizler bu güzellikleri ortaya çıkartarak Maçka mızı Türkiye ve dünyada bilinir, marka bir destinasyon haline getireceğiz. 

GÜÇLÜ KADROLARIMIZLA BERABER GELİYORUZ 
Kıymetli Maçkalılar; 
Allah’ın izni ile bizlerde Maçka’ya altın çağını yaşatmak için yola çıktık. Parti büyüklerimizin teveccühü ve siz dava arkadaşlarımızın desteği ile bunu başaracağız inşallah.
Değerli büyüklerim, Saygıdeğer Teşkilat Mensuplarımız, hizmet edebilmek için güçlü kadrolara ihtiyaç vardır, bizde güçlü kadrolarımızla beraber geliyoruz.
Bu kardeşiniz ise siyasetin tozunu daha küçük yaşlardan beri yutmuş, iş dünyasında, girdiği her işten alnının akı ile çıkmış, ayrıca mesleği gereği ülkenin çeşitlibölgelerini görmüş, Ankara bürokrasisine hâkim olan bir kardeşinizdir. 
Sizlerin arasından geliyorum. Siyasetin içinden geliyorum. Sorun nedir, nasıl analiz edilir, nasıl uygulanır ve nasıl çözülür, iyi biliyoruz. Tecrübeliyiz. Stajımızı sizlerin arasında ve bu güzide teşkilatımızın içinde yaptık.

HANGİ GÖREV VERİLİRSE BİZ HAZIRIZ! 
Son söz;
‘’Biz bu partide yöneticilik de yaptık, üyelik de. Bize hangi görev verilirse biz hazırız, o görevi yaparız. Bizi belediye başkan adayı yaparlarsa seçilip ilçemize en iyi hizmeti yaparız, aday yapmazlarsa da aday olan arkadaşlar için canı gönülden çalışırız. Çünkü biz bu partinin bir neferiyiz!” 
Bu vesile ile Maçka Belediye Başkanlığına talip olduğumu buradan tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.” 
Maçka Belediye Başkanlığı Aday Adayı Ali Şahin, açıklamasının ardından Maçka’yı gezerek halkla selâmlaştı.
Ali TİRİTOĞLU