SAADET PARTİSİNDEN AÇIKLAMA

SAADET PARTİSİNDEN AÇIKLAMA

SAADET PARTİSİNDEN AÇIKLAMA

SAADET PARTİSİNDEN AÇIKLAMA

Partisinde bir basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Aydın, Trabzon’da 2500 esnafın kepenk kapattığını iddia etti.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada pandemi sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, propaganda haklarının kısıtlandığı ileri sürüldü.

“DÜZGÜN YÖNETİLMİYORUZ”
Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Sefa Aydın parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Trabzon’da 2500 esnafın kepenk kapattığını ifade eden Aydın, ayrıca asmak istedikleri pankartların engellendiğini söyledi. Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ali Aydın şu ifadelere yer verdi;
“Konya Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman’ın gerçekleştirdiği basın toplantısıyla birlikte başlattığımız “Geçim İttifakı” konseptli çalışmamıza şehrimizde hız kesmeden devam ediyoruz.


BİR YILDA 2 BİN 500 ESNAF
Bir yıl içerisinde sadece Trabzon’da 2500 esnafımız kepenk kapatmışken, insanımız geçim derdini iliklerine kadar hissederken, Saadet Partisi olarak insanımızın bu feryadına ses olmaya çalışıyoruz. Bir siyasi partinin en temel hakkı olan propaganda hakkımızı kullanarak çeşitli materyaller ile halkımızı bilinçlendirmeye çalışıyor, kamu kaynaklarının israf edildiğini, düzgün yönetilmediğimizi anlatmaya çalışıyoruz.

“PROPAGANDA HAKKIMIZ KISITLANIYOR”
Bu minvalde hazırladığımız pankartlarımızda; ‘Geçinemiyoruz, her üç gençten biri işsiz!’, ‘Geçinemiyoruz, esnaf kepenk kapatıyor!’, ‘Geçinemiyoruz, insan onuruna yakışan ücret istiyoruz!’ vb. sloganlar yazıyor. İlçe teşkilatlarımız ile birlikte şehrin muhtelif yerlerine bu pankartlarımızı asarken her seçim döneminde yaşadığımız gibi en temel hakkımız olan propaganda hakkımız engellenmeye çalışılıyor.

“EVDE KAYNAMAYAN TENCERENİN GERÇEKLİĞİ AŞİKÂR”
Siyasi partilerin en temel hakkı olan propaganda serbestliği hakkı her geçen gün daha fazla kısıtlanmaya çalışılmakta, iktidar partisi ve uzantıları insanımızın tenceresini kaynatmak yerine siyasi rakiplerini engellemeye kafa yormaktadır. Ne yaparsa yapsınlar evde kaynamayan tencerenin gerçekliği aşikârdır. Bu gerçeklik yok sayılamaz, göz ardı edilemez mevcut yönetim ülkemize umut ışığı olamamaktadır.

“UMUT IŞIĞI OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ!”
Milli Görüş hareketi 50 yıldır baskılara, iftiralara, yalanlara, zorbalıklara rağmen Anadolu insanı için umut ışığı olmuş, olmaya devam edecektir. İnsanımızın derdiyle dertlenecek, Türkiye’nin problemleri için çözüm üretmeye devam edecektir. Saraylarda, yalılarda, kibir kulelerinde oturarak insanımızın derdini taşımayan bu yönetim tarih olacaktır!”