?PROJELER TOZLU RAFLARDAN İNMELİ

?PROJELER TOZLU RAFLARDAN İNMELİ

Yeni hükümet Sistemi´nin ilk kabinesi ve 4 Trabzonlu Bakanı kutlayan TSGİAD Başkanı Olgun; ?Trabzon´un projeleri artık tozlu raflardan inmelidir.?

?PROJELER TOZLU RAFLARDAN İNMELİ?

Yeni Hükümet Sistemi´nin ilk kabinesi ve 4 Trabzonlu Bakanı kutlayan TSGİAD Başkanı Olgun; ?Trabzon´un projeleri artık tozlu raflardan inmelidir.?


Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Rıdvan Olgun, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilk kabinesini kutlayarak, Trabzon´un 4 bakanının olmasının şehrin ve bölgenin adına memnuniyet verici olduğunu söyledi.

?KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ORTAK HAREKET ETMELİ?
Milletin iradesiyle yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin hayırlı olmasını dileyen Başkan Olgun şu ifadeleri kullandı; ?Bu süreçte kamu ve özel sektör olarak eş güdüm içinde hareket etmeli, yapısal sorunlarımız üzerinde yoğunlaşmalıdır. Enflasyon, orta ve uzun vadeli reformlarla düşürülmelidir. Yatırım ortamını iyileştirerek, iş dünyası olarak rekabet gücü artırılmalıdır. Ayrıca Terör örgütlerine dönük yürütülen kararlı mücadelenin sağladığı başarıyla OHAL´in kaldırılması kararı da yurt dışı piyasalarda normalleşme süreci sinyali verecek, yurt içinde ekonomik ve psikolojik olumlu etkileri olacaktır.

?BAŞARILAR DİLERİM?
Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın başkanlığında milletimize hizmet verecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilk kabinesinin ülkemize hayırlı olmasını diliyor, kabinede yer alan tüm değerli bakanlarımıza başarılar diliyorum. Hükümetimizin başarılı olması için üzerimize düşeni yapmaya daima hazır olduğumuzu da ifade etmek istiyorum.?

?TRABZON´UN PROJELERİ ARTIK TOZLU RAFLARDAN İNMELİDİR!?
Yeni sistemin ilk kabinesinde yer alan, Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Mustafa Varank ve Mehmet Cahit Turhan´ın Trabzonlu olmasının şehrimiz ve bölgemiz adına önemli bir gelişme olduğunu kaydeden TSGİAD Başkanı Rıdvan Olgun; ?Trabzon´umuzun beklediği projeler inşallah kısa süre içerisinde tozlu raflardan indirilir. Ve bu güçlü kabineyle beraber kısa sürede hayata geçirilir.? dedi.
İ. Hakkı AYDIN

p>Siz inanmaya bilirsiniz ama kaderin üstünde bir kader vardır bütün oyunlarınız size dönecektir.

 

           Donald Trump söylediği söz ile bitirelim ?Erdoğan´ı İndirebilseydik Müslümanlar kaybedecek biz kazanacaktık.?

Sömürücü Canavar´ın beyni Siyonizm, kalbi haçlı Avrupa,sağ kolu Amerika sol kolu Rusya diğerleri de piyon?

 Cemile Keskin.

 

 

edildi ve tekrar yapıldı.  Kudüs ve Mescidi Aksa bugün de, şiddetin ortasında kaldı.