PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Bölge Müdürü Yılmaz, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki bölgelerde yürütülen Etüt Proje Çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluk alanlarındaki bölgelerde yürütülen Etüt Proje çalışmalarına incelemelerde bulundu.

ETÜT PROJE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.
Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz; beraberinde Trabzon Etüt Proje Başmühendisi Selahattin Velioğlu, Rize İşletme Müdür Yardımcısı Abdullah Kolcu ve Merkez İşletme Şefi Ali Türüt ile 2019 yılında Rize Merkez Yandereler Yukarıhavza  Sel Kontrol Uygulama Projesi Kapsamında hizmet satın almak suretiyle yaptırılan Harçlı Islah Seki (HİS) uygulamaları projesini inceledi.

DERE TABANI VE KIYILAR EROZYONA KARŞI KORUNACAK
Arazide incelemelerde bulunan Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz; “Bu proje, derelerde taban eğiminin düşürülerek suyun hızının, dolayısıyla sürükleme gücünün azaltılması suretiyle mecralardaki tehlikeyi ve olumsuz vakaları önlemek amacıyla hayata geçirilmiştir. Bunun yanı sıra bu projeyle amacımız membaya doğru belirli bir mesafe içinde; dere tabanı ve kıyılarını erozyona karşı korumak, oyulmalar sonucu oluşan yamaç göçmesi ve heyelanları kontrol altına almaktır.“ dedi.