Tarih: 20.09.2024 16:10

“Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası”

Facebook Twitter Linked-in


“Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası”


Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Prof. Dr. Şaban Karasakal’ın sunumuyla Maçka’da bir konferans düzenlendi. 

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle Maçka İlçe Müftülüğümüzün organize ettiği “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” temalı konferans düzenlendi.

MAÇKA’DA KUTLU GECE 
Düzenlenen konferansa Maçka Kaymakamı Şahin Demir, Maçka Belediye Başkan Vekili Ahmet İlhan Yavuz, Siyasi Parti temsilcileri, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Din görevlisi hocalar ile vatandaşlar iştirak etti. 
Programın açış konuşmasını yapan Maçka İlçe Müftüsü Sinan Taşkıran; Peygamberimizin örnek hayatına ve ahlakına vurgu yaparak bütün katılımcıların “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” kutladı.

PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI
Ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Karasakal sözü alarak dinleyicilere “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans sunumunu gerçekleştirdi.
Program sonunda Maçka İlçe Kaymakamımız Şahin Demir tarafından, Prof. Dr. Şaban Karasakal’a hediye takdim edildi, Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Maçka Haber Merkezi 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —