PARK VE BAHÇELERDE NORMALLEŞME ÇALIŞMASI

PARK VE BAHÇELERDE NORMALLEŞME ÇALIŞMASI

PARK VE BAHÇELERDE NORMALLEŞME ÇALIŞMASI

PARK VE BAHÇELERDE NORMALLEŞME ÇALIŞMASI

Maçka’daki park ve bahçeler ile ilçe merkezindeki birçok noktada yeşil alanlar tek tek elden geçiriliyor. Maçka Belediyesi peyzaj düzenleme işini aksatmıyor.

Trabzon’un gözde turizm merkezlerinden biri olan Maçka’da 1 Haziran tarihinde alınan kontrollü normalleşme kararı sonrasında Maçka Belediyesi de ilçe merkezindeki park ve bahçelerde çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

VATANDAŞ YAPILAN İŞTEN MEMNUN
Park ve bahçelerdeki yeşil alanlar ile ağaçların ve bu alanlara yerleştirilen çiçeklerin bakımını ihmal etmeyen Maçka Belediyesi, karantina dönemlerinde kapalı olan alanları yeni normalleşme çalışmaları kapsamında ilçe halkına temiz bir şekilde bırakmak için çalışıyor.
Peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında park ve bahçelerdeki bitkilerin, çim ve çiçeklerin bakımını da gerçekleştiren Maçka Belediyesi hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmiyor. Maçka Belediyesi bu çalışmalarıyla vatandaşının da takdirini topluyor.

PARKLARDA YENİ NORMAL ÇALIŞMASI
Maçka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Turgut Özal ve Adnan Menderes Parklarının yanı sıra, ana caddeler üzerindeki ağaçlar ile çiçeklerin de bakımı yapılıyor.
Maçka Merkez Mahallesindeki parkların bakım ve onarımı ile yeşil alanlar başta olmak üzere ilçenin diğer mahallelerindeki çim ve yeşil alanların temizliğini gerçekleştiren Maçka Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Turgut Özal ve Adnan Menderes parklarındaki çimlerin bakımını yaptı.
Fatma KARAHASANOĞLU