OSB'DEKİ FİRMALARA ZİYARET

OSB

OSB'DEKİ FİRMALARA ZİYARET

OSB'DEKİ FİRMALARA ZİYARET

Vali Ustaoğlu başkanlığında ve TTSO Başkanı Hacısalihoğlu refakatinde bir heyet, Arsin OSB’deki firmaları ziyaret etti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaları ziyaret etti.

TRABZON İŞ DÜNYASI OSB’Yİ ZİYARET ETTİ
Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı heyetle birlikte çeşitli tesisleri gezen Vali Ustaoğlu, üretilen ürünler hakkında detaylı bilgi aldı. Ustaoğlu ayrıca Arsin OSB Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

SANAYİ VE TARIM ÜRETİMİ ÇOK ÖNEMLİ
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, üretime ve istihdama katkı yapan tüm firma sahiplerine teşekkür ederek; “Korona sürecinde sanayi ve tarım üretimi çok önemli. Fındık ve balık tesislerini de gezdik. Cumhurbaşkanımız pandemi süreci boyunca özellikle tarım ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara esneklik tanıdı. Burada çalışanları, üretenleri, ihracat yapanları kutluyorum, tebrik ediyorum. İnsanlarımıza ekmek kapısı oldular bu zor günlerde. Devletimizin destekleriyle, sanayicilerimiz ve diğer firmalarımızın katkılarıyla inanıyoruz ki ekonomimiz daha da iyiye gidecek.” dedi.

ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da; “Üyelerimizin pandemi sürecinde yaşadığı her türlü sorunu ve taleplerini hızla bakanlıklara iletiyoruz ve çözümlerine katkı veriyoruz. Devletimiz bu süreçte destek sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Bizler de çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.