ORTAHİSAR’DA YÜZLER GÜLECEK

ORTAHİSAR’DA YÜZLER GÜLECEK

CHP Trabzon’da Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya; “Ortahisar’da sosyal belediyecilik anlayışını getirdiğimizde, yüzler gülecek!”

ORTAHİSAR’DA YÜZLER GÜLECEK 

CHP Trabzon’da Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya; “Ortahisar’da sosyal belediyecilik anlayışını getirdiğimizde, yüzler gülecek!”

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya; “İnsanımızın mutluluğuna hizmet edecek sosyal belediyecilik anlayışını getirdiğimizde, Ortahisar yüzü gülen insanların kenti olacak.” dedi.

CHP’NİN ORTAHİSAR ADAYI KAYA ÇALIŞIYOR 
CHP Çukurçayır Seçim Koordinasyon Merkezi adeta mitinge dönen bir törenle açıldı. Açılışa, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, İl Başkanı Mustafa Bak, İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

‘GÖNÜLLERDE YER YAPTIK’
Coşkulu bir kalabalığa hitap eden CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya yaklaşık iki buçuk aydır sahada olduklarını dile getirerek; “Bu süreçte şunu gördük arkadaşlar; biz Ortahisar’da yaşayan 228 bin vatandaşımızın gönlünde yer yapmışız. Elbette seçim ofisleri açmak önemli ama daha önemli olan kalplerde, gönüllerde yer yapabilmek. Biz bu anlayışla yola çıktık ve dedik ki; biz siyaset yapmak için değil, biz bu kadim kente, bu güzel ilçeye, Ortahisar’ımıza hizmet etmek için yola çıktık.” diye konuştu.

‘BİZ HİZMETE TALİBİZ’
Parti rozetlerini çıkardıklarını vurgulayan Ahmet Kaya; “Biz hizmete talibiz dedik. Ayrım yapmaksızın, Ortahisar’ımızda yaşayan 228 bin vatandaşımıza, hangi partiden, hangi görüşten, hangi inançtan olursa olsun hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. Kimin ne derdi varsa, o derdi çözme gayretiyle yola çıktık. Sonuna kadar da bu anlayışla yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Kimsenin kalbini kırmadan, kimseyi incitmeden, kimseyi ötekileştirmeden, bu kente hizmet edeceğiz.” dedi.

‘İNSANIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK’
“Kadim Kent diyoruz, çok güzel bir ifade fakat bu kadim kentte son dönemde yüzü gülen insanımız kalmadı” diyen Ahmet Kaya; “İnsanımızın yüzü gülmüyor, insanımız mutsuz. İnsanlarımızın mutluluğuna hizmet edecek sosyal belediyecilik anlayışını bu kente getirdiğimizde göreceksiniz, yüzü gülen insanların kenti olacak Ortahisar. Daha yaşanabilir, daha yeşil, daha temiz bir kent haline gelecek Ortahisar.” ifadelerini kullandı. 

ORTAHİSAR KAZANACAK
Belediye Meclis Grubunda birlikte çalışacakları birbirinden değerli ve nitelikli arkadaşıyla sahada olduklarını belirten Kaya; “Bugüne kadar en az 150 bin insanımızın elini sıktık. Ortahisar’da eli sıkılmamış, kapısı çalınmamış bir vatandaş bırakmamak için yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Epeydir siyasetin içerisinde bulunan bir kardeşiniz olarak gördüğümü söylüyorum; bu seçimi kesinlikle biz kazanacağız. Ortahisar ittifakı kazanacak, Ortahisarlılar kazanacak. Ama rehavet yok; son güne, son dakikaya kadar bütün gayretimizle mücadelemizi sürdüreceğiz ve Ortahisar’ı, alamadığı hizmetleri en kısa sürede alan bir kent haline hep birlikte getireceğiz” diye konuştu. 

DEĞİŞİME İNANÇ VAR
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral da yaptığı konuşmada Trabzonluların değişime inandığını kaydederek; “Bunu birlikte başaracağız. Türkiye’nin T’si olan Trabzon’u hep birlikte inşa edeceğiz. Bunu yaparken de ne emeklilerimizi ne gençlerimizi asla ihmal etmeyeceğiz. Trabzon’u AKP’nin kalesi olarak gören bir zihniyet var. Onlar Trabzon’u aldıklarını düşündükleri için rehavet halindeler. Biz 1 Nisan’da onlara çok güzel bir ders vereceğiz.” dedi.