ORTAHİSAR'DA 'MOBİL BELEDİYECİLİK' DÖNEMİ!

ORTAHİSAR

Ortahisar Belediyesi’nin başlattığı ‘mobil belediyecilik’ uygulamasıyla vatandaşlar her türlü bilgi, haber ve duyuruya tek bir noktadan ulaşılabilecek.

ORTAHİSAR'DA 'MOBİL BELEDİYECİLİK' DÖNEMİ! 

Ortahisar Belediyesi’nin başlattığı ‘mobil belediyecilik’ uygulamasıyla vatandaşlar her türlü bilgi, haber ve duyuruya tek bir noktadan ulaşılabilecek. 

Vatandaşlar App Store, Google Play platformlarından cep telefonlarına indirebilecekleri mobil uygulama ile Ortahisar’a dair her türlü bilgi, haber ve duyuruya tek bir noktadan ulaşılabilecek. 

ORTAHİSAR’DA ‘MOBİL BELEDİYECİLİK’ DÖNEMİ BAŞLADI 
Ortahisar Belediyesi mobil belediyecilik uygulamasını faaliyete geçirdi. Vatandaşlar App Store, Google Play platformlarından cep telefonlarına indirebilecekleri mobil uygulama ile Ortahisar’a dair her türlü bilgi, haber ve duyuruya tek bir noktadan ulaşılabilecek. Vatandaşlar mobil uygulama üzerinden; nikâh işlemleri, iş yeri açma, ruhsat başvurusu, yapı kullanma, imar durumu sorgulama, imar planı, emlak rayiç değerleri gibi işlemleri yapabilecek. İhale duyuruları, genel duyurular, belediyenin faaliyet ve projeleriyle ilgili her türlü haber ve bilgiye ulaşabilecek. Belediyeyle ilgili tahsilatlarını cep telefonlarına indirdikleri mobil uygulama üzerinde online olarak yapabilecek.

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ MOBİL ORTAMA TAŞINDI
Mobil belediye uygulamasıyla katılımcı belediyecilik çerçevesinde önemli bir projeyi daha hayata geçirdiklerini vurgulayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç; “Mobil belediyecilik uygulamasıyla halkımızın hayatını kolaylaştırmayı hedeflerken, yeni ve çağdaş bir uygulamayı da hizmete soktuk. Teknolojinin sağladığı her türlü imkândan vatandaşlarımızın istifade etmesi için azami gayret gösteriyoruz. Teknolojiye ve çağın gereklerine ayak uyduruyoruz. Artık Ortahisar ilçemize dair tüm bilgilere vatandaşlarımız cep telefonlarından rahatlıkla ulaşabilecekler. Uygulama ile belediyenin haberleri, etkinlikleri, tamamlanan, devam eden, planlanan projeler ve detayları her yerden ulaşılabilir hale geldi. Ayrıca mobil uygulama ile kullanıcılar bulundukları her yerden fotoğraf ve konum destekli istek, şikâyet, talep ve önerilerini anında belediyemize ulaştırabilecekler. Belediye ile ilgili her türlü tahsilatlarını belediyeye gelmeden online olarak yapabilecek. Hem zamandan kazanacaklar, hem de fiziksel olarak belediyeye gelmelerine gerek kalmayacak. Zamanın bu kadar değerli olduğu bu çağda mobil belediyecilik uygulamalarını ve vatandaşlarımızın bu hizmetlere dünyanın her tarafından ulaşabilir olmasını çok önemsiyoruz.” ifadelerine yer verdi.