ORTAHİSAR NEFES ALACAK

ORTAHİSAR NEFES ALACAK

ORTAHİSAR NEFES ALACAK

ORTAHİSAR NEFES ALACAK

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçireceğimiz projelerle Ortahisar’a nefes aldıracağız” dedi.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran ve gittiği her yerde vatandaşa sosyal projelerini anlatan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya; “Ortahisar nefes alacak!” dedi. 

KAYA’YA SEVGİ SELİ 
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beraberindeki Ortahisar Belediye Meclis üyesi adaylarıyla Karşıyaka ve Erdoğdu mahallelerini ziyaret Kaya, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. 

‘MUTLU İNSANLARIN KENTİ’
Aylardır Ortahisar’ı karış karış gezdiklerini, halkın sorunlarını ilk ağızdan dinlediklerini ve binlerce taleple karşılaştıklarını dile getiren Kaya; “Bu kentin bir evladı olarak, sokakta yüzü gülmeyen insanları gördükçe çok üzülüyorum. İstiyorum ki bu kentin emeklisinin yüzü gülsün... İstiyorum ki bu kentin gençlerinin yüzü gülsün. Bunun için yola çıktık. İnsanlarımızın mutluluğuna hizmet edecek sosyal belediyecilik anlayışını bu kente getirdiğimizde göreceksiniz; Ortahisar yüzü gülen insanların kenti olacak.” diye konuştu. 

NEFES ALDIRACAK PROJELER
Hayat pahalılığı altında ezilen vatandaşlara nefes aldıracak projeler hazırladıklarını vurgulayan Kaya; “Yüksek enflasyon nedeniyle gıdaya erişim maalesef büyük bir dert haline geldi. İhtiyaç sahibi ailelerimize her ay vereceğimiz kumanya kart ile sağlıklı gıdaya erişimlerine destek olacağız. Aynı zamanda ‘Halk Süt ve Ekmek Programı’ ile düzenli olarak süt ve ekmek dağıtımı yapacağız. Göreve geldiğimizde süratle hayata geçireceğimiz ‘Ortahisar Mutfak’ ile hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak ve besleyici öğle yemekleri sunacağız hem de kadın istihdamına da katkı sağlamış olacağız.” dedi.

‘GENÇLERE UMUT OLACAĞIZ’
Sosyal hayattan, eğitime birçok alanda hayata geçirecekleri projelerle gençlere de umut olacaklarını belirten Kaya; “Öğrencilerimize, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda daha uygun fiyatlarla seyahat edebilmeleri için özel indirimler gerçekleştireceğiz. İnternet ve kırtasiye destekleri ile eğitim hayatlarına katkı sağlayacağız. Üniversite çevresindeki mahallelerimizde açacağımız kent lokantalarıyla öğrencilerimize ve ihtiyaç sahiplerine uygun fiyatlarla kaliteli yemek seçenekleri sunacağız. Hizmete açacağımız kitap kafe ile öğrencilerimize ve hemşehrilerimize uygun fiyatlarla çay, kahve içerken, kitap okuma ve sohbet etme olanağı sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

‘GÖNÜLLERDE YER YAPACAĞIZ’
“Ayrım yapmaksızın, Ortahisar’ımıza yaşayan 228 bin vatandaşımıza, hangi partiden, hangi görüşten olursa olsun hizmet etme sevdasıyla yola çıktık.” diyen Ahmet Kaya; “Kimin ne derdi varsa, o derdi çözme gayretiyle insanlarımızın gönlünde yer yapacağız. Sonuna kadar da bu anlayışla yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Göreceksiniz bu seçimi kazanacağız ve kimsenin kalbini kırmadan, kimseyi incitmeden, kimseyi ötekileştirmeden bu kente hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.