ORMANCILIK FİRMALARIYLA EK-16 GÖRÜŞÜLDÜ

ORMANCILIK FİRMALARIYLA EK-16 GÖRÜŞÜLDÜ

ORMANCILIK FİRMALARIYLA EK-16 GÖRÜŞÜLDÜ

ORMANCILIK FİRMALARIYLA EK-16 GÖRÜŞÜLDÜ

Orman sayılmayan tapulu taşınmazlar üzerindeki ağaç ve ağaççıklardan faydalanılması konularını içeren EK-16 ” ormancılık firmalarıyla görüşüldü.

ORMANCILIK HAKKINDA ENİNE BOYUNA
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, 10 Aralık 2020 tarih ve 31330 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Orman sayılmayan tapulu taşınmazlar üzerindeki ağaç ve ağaççıklardan faydalanılması” hakkındaki yönetmelik görüşüldü.

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ
Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Kotil başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Orman Mühendisleri Odası Başkanı Faruk Aksu, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Ali İhsan Tosun, işletme müdürleri, işletme şefleri, orman mühendisleri odasına kayıtlı ormancılık büro ve şirket yetkililerinin katıldı.

İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİNDE DEVAM EDECEK
Orman Mühendisi Cumhur Saka’nın sunumu ve bilgilendirmesi ile gerçekleştirilen toplantıda Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Ali İhsan Tosun 6831 Sayılı Orman Kanununun Ek-16’ncı maddesi kapsamında orman sınırları dışına çıkarma işlemlerine ilişkin yönetmelik kapsamında bilgilendirme yaptı. Ek-16’ncı madde bilgilendirme çalışmaları, tüm işletme müdürlüklerinde ve belirlenen yerlerde yapılmaya devam edilecek.