ONLAR DA HAYVAN DOKTORU!

ONLAR DA HAYVAN DOKTORU!

ONLAR DA HAYVAN DOKTORU!

ONLAR DA HAYVAN DOKTORU!

Maçka Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner hekimleri, her türlü risklere rağmen Covid-19 salgını döneminde bile işlerinden geri kalmıyor.

Tüm dünyayı kasıp kavuran, ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) pandemisi döneminde hayvan hastalık ve zararlıları ile mücadeleden geri durmayan Maçka Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı veterinerler, işlerine dört elle sarılıyor.

MAÇKA’DAKİ VETERİNERLER ARI GİBİ
Maçka Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı Veteriner Hekimler, dünyanın gözü sadece Covid-19 salgınıyla mücadele eden doktorlarda olduğu bir dönemde, hem bu hastalıkla ilgili tedbirleri uygulamak hem de mesleki sorumlulukları gereği ilçedeki tüm hayvan sahiplerinin sıkıntılarına koşturmak durumunda kalıyor.
Yaptıkları işten şikâyet etmedikleri gibi işlerini gayet severek ve arzuyla yapan Maçka Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün vefakâr veterinerleri, bununla da yetinmeyip Maçka Kaymakamlığı Vefa ve Sosyal Destek Grubu’nda büyük bir memnuniyetle görev alıyor.

HAYVAN SAHİPLERİ ONLARA DUACI
15 Haziran’da sona erecek olan 2020 Yılı İlkbahar Dönemi Büyükbaş Şap ve Sığır Nodüler Ekzantem Aşılama Programı gereği çalışmalarını yağmur çamur demeden sürdüren, bu yönde emek sarf eden veteriner hekimler, gerek hayvan sahiplerinin gerekse vatandaşların memnuniyetini kazanırken, bol bol da hayırdua alıyor.
Covid-19 salgını döneminde olsalar da doktorların koronavirüs ve benzer hastalıklarla mücadele ettiği bir zamanda hayvan hastalık ve zararlıları ile mücadele eden veteriner hekimler, Maçka Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yüz akı oluyor.
Ali TİRİTOĞLU