olunum hastası Hamiye teyzenin idmanına Büyükşehir Belediyesi yetişti

olunum hastası Hamiye teyzenin  idmanına Büyükşehir Belediyesi yetişti

Trabzon il genelinde etkili olan kar yağışı orta ve yüksek kesimlerde mahalle yollarının ulaşıma kapanmasına sebep olurken hasta vatandaşların imdadına Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetişiyor.

Solunum hastası Hamiye teyzenin idmanına Büyükşehir Belediyesi yetişti

 

Trabzon il genelinde etkili olan kar yağışı orta ve yüksek kesimlerde mahalle yollarının ulaşıma kapanmasına sebep olurken hasta vatandaşların imdadına Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetişiyor. Of ilçesinin Serince Mahallesi´nde dün gece saatlerinde rahatsızlaşan solunum hastası Hamiye Göktaş, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla hastaneye ulaştırıldı. Kar yağışının devam etmesine rağmen Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolu ulaşıma açarak Göktaş´ın hastaneye naklini sağladı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il genelinde kar mücadelesi çalışmalarında; hasta, cenaze ve mahsur kalma gibi durumlara her zaman öncelik verdiklerini kaydederken, ?Bu durumda olan vatandaşlarımızın 112´ye ulaşması yeterlidir. 122´den bizlere gerekli rapor geldiğinde çalışmalar ivedilikle yapılmaktadır. Ancak bu konuda vatandaşlarımızdan ricamız, doğru olmayan ihbarların yapılmamasıdır. Doğru olmayan ihbarlar ekiplerimize zaman kaybettirmektedir? diye konuştu.