OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞUNUN GURURU TÜM TRABZON'UN!

OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞUNUN GURURU TÜM TRABZON

OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞUNUN GURURU TÜM TRABZON'UN!

OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞUNUN GURURU TÜM TRABZON'UN!

Boksta altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli’yi kutlayan Hacısalihoğlu; “Olimpiyat şampiyonluğunun gururunu tüm Trabzon olarak yaşıyoruz.”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, rakibini yenerek boksta olimpiyat tarihimizin ilk altın madalyasını kazanan Busenaz Sürmeneli’yi kutladı.

BUSENAZ TRABZON’UN GURURU OLDU
TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu; “Ülkemize ve şehrimiz adına büyük bir gurur yaşadık.” ifadesini kullandı.
Milli Boksörümüz Busenaz Sürmeneli’nin 69 kilogram final karşılaşmasında Çin Halk Cumhuriyeti’nden Hong Gu’yu yenerek boksta olimpiyat tarihimizin ilk altın madalyasını kazanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Hacısalihoğlu; “Şehrimizin evladı, Trabzonspor’umuzun sporcusu Busenaz’ın bu başarısı hepimize büyük bir gurur ve sevinç yaşattı. Adını spor tarihimize altın harflerle yazdıran Busenaz Sürmeneli’yi iş dünyası adına kutluyor, bundan sonra da başarılarının artarak devam etmesini, ülkemize nice madalyalar kazandırmasını diliyorum.


ŞAMPİYONU ORTAYA ÇIKARAN ADAM!
Ayrıca 13 yıl önce sokakta arkadaşlarıyla oynarken keşfettiği Busenaz’ı 13 yıllık yoğun çalışma sonucu olimpiyat şampiyonluğuna taşıyan hocası Cahit Süme’yi ve ailesini de kutluyorum.” ifadesini kullandı.
Başkan Hacısalihoğlu; “Olimpiyat tarihimizin ilk madalyasını kazanan ve gümüş madalya alan şehrimizin evladı Buse Naz Çakıroğlu’nu da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.