OKULLARIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ

OKULLARIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ

OKULLARIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ

OKULLARIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ

Başkan Genç, Türkiye´nin her alanda kendine yetebil en bir ülke olması için eğitim ve öğretimin önemine değindi.

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 019-2020 eğitim ve öğretim yılı için bir mesaj yayınladı.

EĞİTİM-ÖĞRETİM ÇOK ÖNEMLİ!
Mesajında Türkiye´nin her alanda kendine yetebilen bir ülke olması için eğitim ve öğretim faaliyetlerinin nitelikli bir şekilde devam ettirilmesinin çok önemli bir konu olduğunu belirten Başkan Genç; ?Doğrudan görev alanımıza girmese de bir yerel yönetim olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine desteği her zaman öncelikli bir konu olarak değerlendiriyoruz.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ
Türkiye´nin güvencesi, hiç kuşkusuz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Ülkemizin okuyan, araştıran, sorgulayan ve en önemlisi de bilim yolunda kafa yoran bir nesle ihtiyacı var. Ülkemizin her alanda kendisine yetebilmesi,  bilim ve teknolojide dışarıya daha az bağımlı olması için eğitim ve öğretim faaliyetlerinin nitelikli bir şekilde devam ettirilmesi çok önemlidir. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolu nitelikli ve kaliteli bir eğitimden geçmektedir.? ifadelerine yer verdi.

BÜTÜN İMKÂNLARIMIZI ZORLAYACAĞIZ
Her zaman olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim yılında da okulların ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması için bütün imkânları zorlayacaklarına dikkat çeken Başkan Genç; ?Eğitim imkânlarının arttığı, teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanıldığı bir zaman diliminden geçiyoruz. Bunların yanında eğitim faaliyetlerinin kültürel, sanatsal ve sportif anlamda desteklenmesi hiç şüphesiz ki, eğitim faaliyetlerinin niteliğini yadsınamaz bir şekilde artırmaktadır. Bunun bilincinde olan yerel yönetimler olarak kültürel, sanatsal ve sportif anlamda okullarımızı desteklemek, ortaklaşa yeni projeler üretmek her zaman önceliklerimiz arasında yer alacaktır.  Bu anlamda okullarımız bütün bu imkânlardan yararlanıyor ve eğitim araç ve gereçlerini yoğun olarak kullanıyor.

OKULLARIMIZIN EMRİNDEYİZ
Açık yüreklilikle ifade etmeliyim ki, her zaman olduğu gibi, yeni eğitim ve öğretim yılında da okullarımızın emrinde olacağımızı, onların her türlü ihtiyaçları ve taleplerinin karşılanması için bütün imkânlarımızı zorlayacağız. Bu vesilelerle geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza yeni eğitim sezonunda nice başarılar ve kolaylıklar diliyorum...  2019-2020 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.? şeklinde konuştu.