OKUL İÇİN SEFERBER OLDULAR!

OKUL İÇİN SEFERBER OLDULAR!

Bu yıl ikinci eğitim-öğretim sezonunu işleyen İmam Hatip Ortaokulu´nun, okula yardım amacıyla ilk kez düzenlediği kermes büyük bir ilgiyle karşılaştı!

OKUL İÇİN SEFERBER OLDULAR!

Bu yıl ikinci eğitim-öğretim sezonunu işleyen İmam Hatip Ortaokulu´nun, okula yardım amacıyla ilk kez düzenlediği kermes büyük bir ilgiyle karşılaştı!

Maçka Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu´nun okula yardım amaçlı kermesi büyük ilgi gördü. Halk Eğitim Merkezi önünde düzenlenen kermes büyük ilgi görürken, yardım amaçlı satışa çıkarılan ürünlerin çoğu kısa süre içerisinde kapışıldı.
Maçka ilçe pazarının kurulduğu Çarşamba günü gerçekleşen kermeste el emeği göz nuru eserlerden, çeşitli yöresel lezzetlere kadar birçok ürün satıştaydı.

OKULUN İHTİYAÇLARI İÇİN
Maçka Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sefer Bostan, ilk kez bu yıl gerçekleştirdikleri kermesten elde edilecek gelirin okulun yeni olması sebebiyle oluşan bazı ihtiyaçları için harcanacağını belirtti.
Özellikle okul kütüphanesine katkı sağlamak istediklerini söyleyen Başkan Bostan, bunun dışında kalan ihtiyaçlar için de değerlendirme yaptıklarını ifade etti.
Okul Müdürü Hayrullah Akgül ise, kendisinin okulda bu yıl göreve başladığını yine ilk kez bu yıl uygulamaya koydukları kermes sayesinde elde edilecek gelirle de okuldaki bazı ihtiyaçların teminini amaçladıklarını dile getirdi.

BİNA YENİ VE GÜZEL AMA!
?Çok güzel bir binamız var. Devletimiz sağ olsun bize tahsis etti. Ancak takdir etmek gerekir ki okulumuzun henüz yeni olması sebebiyle bazı ihtiyaçları söz konusu, Bunları çözümlemeye çalışıyoruz. Bu amaçla buradaki kermesi yaptık. Amacımız elde edilecek gelirle bu ihtiyaçlarımızın birazını olsun temin edebilmek.? diye konuşan Okul Müdürü Akgül, öğrencilerin de gerek bilgi gerekse ahlaki donanımları bakımından en doğru ve sağlıklı bir biçimde eğitilmelere için çaba harcadıklarını kaydetti.

CUMHURBAŞKANININ GÖZBEBEĞİ!
İmam Hatiplerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın önemsediği okulların başında geldiğinin altını çizen Maçka Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hayrullah Akgül; ?Bu okullar Sayın Cumhurbaşkanımızın gözbebeği okullar arasında yer almakta. Bizler de bunun bilincinde olan öğretmenler olarak öğrencilerimizin hem ahlaki, hem de bilgi anlamında tam donanımlı yetişmeleri için özen gösteriyoruz. Bunu yaparken de okulumuzun eksiksiz bir şekilde eğitim hayatını sürdürebilmesi için çaba harcıyoruz. Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Orhan Topal´ın da desteğiyle bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlıklı bir eğitim ve donanımlı bir okul için gayret içerisindeyiz.? ifadelerine yer verdi.

ÖĞRENCİLERİN ELİŞLERİ DE SERGİDEYDİ
Kermeste Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğrenci velilerinin el emeği göz nuru ürünlerinin yanı sıra, öğrencilerin de el işlerinin sergilendiğini aktaran Okul Müdürü Hayrullah Akgül, gerek kütüphane ve gerekse Fen Laboratuvarı gibi okul bünyesindeki unsurların eksikliğini tamamlamak için de çalışma içerisinde olduklarını belirtti.
Okulda temizlik hususunda bazı sıkıntıları olduğunu bunu da şimdilik kendi imkânlarıyla gidermeye çalıştıklarını söyleyen Müdür Akgül, okulda eksikliği duyulan temizlik elemanı konusunda da İş-Kur üzerinden girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekledi.
Maçka ilçe halkının büyük ilgi gösterdiği kermese Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Mustafa Yol ve Ahmet Menşe Kaya ile Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Eren Çavdaroğlu da katılımlarıyla destek verdiler.