ÖĞRETMENLER GÜNÜ MAÇKA’DA KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MAÇKA’DA KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MAÇKA’DA KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MAÇKA’DA KUTLANDI

Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, 24 Kasım Öğretmenler Günü töreninde, başarı gösteren okul müdürlerini ödüllendirdi.  

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta ve Trabzon’da olduğu gibi ilçemiz Maçka’da da kutlandı. Maçka’da yapılan törene Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal’ın yanı sıra, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.


BAŞARILI YÖNETİCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Maçka Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunumu ve saygı duruşuyla gerçekleşen törende, Maçka’daki tüm okul müdürlerine özverili çalışmalarından dolayı başarı belgeleri takdim edildi.
Maçka’daki okul müdürleri başarı belgelerini Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal’ın elinden alırken, Maçka Milli Eğitim Müdürü Topal, bu süreçte kendilerine destek olan başta İlçe Kaymakamımız Selim Çomaklı’ya ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a teşekkür etti.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ!
Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, törende yaptığı kısa konuşmada; “Bu süreçte bizlere destek olan Maçka İlçe Kaymakamımız Sayın Selim Çomaklı’ya, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır Aktaş’a.
İş sağlığı ve güvenliği birimine, okullardaki İş-Kur temizlik ve güvenlik personeline, müdür yardımcılarına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Fatma KARAHASANOĞLU