ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI GURURLANDIRDI

ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI GURURLANDIRDI

ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI GURURLANDIRDI

ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI GURURLANDIRDI

Teknofest birincisi öğrencilerin TTSO´yu ziyaretinde konuşan TTSO Başkanı Hacısalihoğlu; ?Öğrencilerimizin başarısı bizi gururlandırdı.? dedi.

Teknofest´te düzenlenen uluslararası yarışmada birinciliği kazanan Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nı (TTSO) ziyaret etti.

GELECEĞİN DÂHİLERİ
Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Abdulvahap Altın, Teknofest´te Uluslararası Savaşan İnsansız Hava Aracı Döner Kanatlılar kategorisinde birinci olan Teyyare takımının öğretmen ve öğrencileri TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Başkan Hacısalihoğlu yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi veren öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

TETİSLERİMİZ HİZMETİNİZDE
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;
?Öğrencilerimizin ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizin başarısı bizi gururlandırdı. Bu tür çalışmalara her zaman elimizden gelen desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Amacımız ilimizde ve ülkemizde özellikle katma değere dönüşebilen bilimsel çalışmaların önünü açacak yatırımları yapmak. İnovasyon ve Biyoteknoloji merkezimiz, Teknokent bünyesinde hizmet veren tesislerimiz öğrencilerimizin, mühendislerimizin hizmetinde. Trabzon´un orta ve ileri teknoloji üretim merkezi yapma amacımızda bilimsel çalışmalarla uğraşan öğrencilerimize büyük önem veriyoruz ve çalışmalarını destekliyoruz.?