O BÖLGEYE NİHAYET ÜST GEÇİT YAPILIYOR

O BÖLGEYE NİHAYET ÜST GEÇİT YAPILIYOR

O BÖLGEYE NİHAYET ÜST GEÇİT YAPILIYOR

O BÖLGEYE NİHAYET ÜST GEÇİT YAPILIYOR 

Boztepe Tüneli giriş-çıkış yolunda bulunan 1001 Evleri sakinleriiçin tehlike oluşturan noktaya üst geçit yapılmaya başlandı. 

Türkiye’nin en maliyetli şehir içi yollarından olarak gösterilen Kanuni Bulvarı Yolu’nun Boztepe Tüneli giriş-çıkış yolu araç trafiğine geçtiğimiz günlerde trafiğe açılırken, yayalar için tehlike oluşturan tünel çıkışındaki noktaya üst geçit yapılıyor. 

ÜSTGEÇİT, HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR
Trabzon’da yapımı devam eden ve Türkiye’nin en maliyetli şehir içi yollarından olarak gösterilen Kanuni Bulvarı Yolu’nun tamamlanan bölümleri kısım kısım trafiğe açılırken, proje kapsamında yer alan Yenicuma, Esentepe, Boztepe ve Çukurçayır mahallelerini birleştiren Çukurçayır 1 Tüneli geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştı. Tünelin araç trafiğine açılmasının ardından Çukurçayır mahallesinde vatandaşlar yolun karşısına geçişlerde hızlı seyreden araçlara rağmen üst geçidin olmaması nedeniyle tehlike yaşarken, yayalar için tehlike oluşturan noktaya üst geçit yapımına başlandı.

HALKIN İSTEDİĞİ OLDU 
Özellikle Boztepe Tüneli giriş-çıkış yolunda bulunan 1001 Evleri sakinleri, yolun tehlike saçtığını belirterek acilen üst geçit yapılmasını isterken bölgede üst geçidin yapımına başlanması memnuniyetle karşılandı.