?NE SÖZ VERDİYSEK O OLACAK SÖZÜMÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ?

?NE SÖZ VERDİYSEK O OLACAK SÖZÜMÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, yıkılan Hüseyin Avni Aker Stadyumunun yerine rezidans yapılacağı yönünde sosyal medyada ve basında yer alan haberleri yalanladı

?NE SÖZ VERDİYSEK O OLACAK SÖZÜMÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ?

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, yıkılan Hüseyin Avni Aker Stadyumunun yerine rezidans yapılacağı yönünde sosyal medyada ve basında yer alan haberleri yalanladı

 

               Köseoğlu, ?Biz Trabzon halkına o alanın, çok amaçlı bir kültür merkezi ve şehir parkının da içinde olacağı bir yaşam alanı olarak kalacağını söz verdik. Sözümüzün arkasındayız. Bu oluşacak yaşam alanını canlandırmak adına kamuoyunun önerilerine şehrin katkıları önemlidir. Zira bu alanın Zağnos vadisi gibi atıl kalmayıp şehrin yeni bir cazibe merkezi olarak yeni bir yaşam alanı olmasını önemsiyoruz. Ama kesinlikle çok katlı iş merkezi ya da rezidans projeleri yapılmasına karşıyız. Basında ve sosyal medyada yer alan bu iddialar üzerine TOKİ Başkanı Sayın Ergün Turan ile bizzat görüştüm. Avni Aker´in yerine rezidans içeren bir çalışmanın olmadığını net bir dille ifade etti.? dedi.

Trabzon halkına seçim döneminde verdikleri sözlerin arkasında olduklarını belirten Milletvekili Köseoğlu, yıkım işlemleri devam eden Hüseyin Avni Aker Stadyumu´nun yerine rezidans yapılacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Milletvekili Köseoğlu, ?İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte biz Trabzon halkına bir söz verdik. O söz neydi? ?Yıkılan Hüseyin Avni Aker Stadyumu´nun yerine kültür merkezi ve şehir parkının da içinde olduğu bir yaşam alanı yapacağız, o bölge Trabzon´un akciğerlerinden bir olacak´ dedik. Gelinen süreçte yine aynı noktadayız. O bölgeye yüksek katlı binaların ya da rezidans yapılmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Söz verdiğimiz gibi o alan Trabzon´un yeni yaşam alanı olacak. Konuyla ilgili Gelişmeleri şehir hassasiyetimizle yakından takip ediyoruz. Yapılacak proje daha etkin bir yaşam alanı sağlamak adına şehrin Öneri ve katkılarıyla şekillenebilir ama kesinlikle rant merkezli bir proje olamaz. Sözümüzün arkasındayız. Ne söz vermişsek o olacak. Zira bu alanın Zağnos vadisi gibi atıl kalmayıp şehrin yeni bir cazibe merkezi olarak yeni bir yaşam alanı olmasını önemsiyoruz. Ama kesinlikle çok katlı iş merkezi ya da rezidans projeleri yapılmasına karşıyız. Basında ve sosyal medyada yer alan bu iddialar üzerine TOKİ Başkanı Sayın Ergün Turan ile bizzat görüştüm. Avni Aker´in yerine rezidans içeren bir çalışmanın olmadığını net bir dille ifade etti.? dedi.

             Milletvekili Köseoğlu, Trabzon´un tarihi bir misyonu olduğunu da kaydederek, ?Trabzon bir tarih, kültür, sanat, turizm ve spor şehridir. Bu misyona hizmet edecek bir şehir ortaya koymalıyız. Geçmişte yaşanan imar yanlışlarından da ders çıkararak yola devam etmeliyiz. Gelecek nesillerimize yaşanacak bir şehir bırakmalıyız. Bu yüzden ticari amaçlı projelerden ziyade sosyal yaşamı amaçlayan projeler üretmeliyiz. Üretmeliyiz ki gelecek nesiller bizi dualarla yad etsin.? şeklinde konuştu.