MUTLULUKLAR SİZİN OLSUN

MUTLULUKLAR SİZİN OLSUN

Süleyman Nuran Adıgüzel çiftlerinin güzeller güzeli öğretmen kızları Betül Adıgüzel, Necmettin Emine Ağan çiftlerinin yakışıklı Polis oğlu Faruk Ağan´la Remzi White Düğün salonunda düzenlenen görkemli törenle kalabalık seçkin davetliler önünde bir ömür b

MUTLULUKLAR SİZİN OLSUN

SÜLEYMEN ADIGÜZEL KIZINI EVLENDİRDİ

     Süleyman Nuran Adıgüzel çiftlerinin güzeller güzeli öğretmen kızları Betül Adıgüzel, Necmettin Emine Ağan çiftlerinin yakışıklı Polis oğlu Faruk Ağan´la Remzi White Düğün salonunda düzenlenen  görkemli törenle kalabalık seçkin davetliler önünde bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.

Gelin hanımın babası Süleyman Adıgüzel´in Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışmasından dolayı Ortahisar Mİlli Eğitim Şube Müdürü  Şükür Köse ve mesai arkadaşları bu mutlu gününde Ortahisar Milli Eğitimin çalışkan sevilen Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel´i yalnız bırakmayarak mutluluklarına mutluluk kattılar.

Davetliler arasında şıklığıyla  basının dikkatini çeken her kesimin sevgisini kazanan Trabzon KYK´nın çalışkan Müdürlerinden gelin hanımın amcası KYK Maçka Şükrü Karadeniz Öğrenci Yurt Müdürü  Yahya Adıgüzel ve KYK Trabzon İl Müdürlüğüne bağlı çalışan Yurt Müdürlerinde katıldığı düğün merasiminde gelin hanımın babasının davetlilerle yakından ilgilendiği objektiflerimizden kaçmadı.

 Mutlulukları gözlerinden okunan Adıgüzel ve Ağan aileleri adına  basına kısa bir açıklama da bulunan gelin hanımın babası Süleyman Adıgüzel;  ?bizi en mutlu  günümüzde  yalnız bırakmayarak mutluluğumuza mutluluk katan düğünümüze gelerek canlı  tanıklık  yapan tüm davetlilere tek tek çok teşekkür ediyorum. Çeşitli sebeplerden ötürü düğünüme katılamayan, gerek telefonla arayan, çiçek gönderen, mesaj yazan  sosyal medya üzerinden güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun". Dedi.

 Son olarak  yöresel kemençe sanatcılar eşliğinde düğüne katılan tüm davetliler gönüllerince eğlendiler.  Bizler de dünya evine giren genç çiftlere bir ömür boyu Hz. Allah´tan mutluluklar diliyoruz.

HABER FOTO : YILMAZ KAYA