MUŞ´TA TRABZONSPOR SEVGİSİ

MUŞ´TA TRABZONSPOR SEVGİSİ

MUŞ´TA TRABZONSPOR SEVGİSİ

MUŞ´TA TRABZONSPOR SEVGİSİ

Bordo-Mavili renklere gönül veren taraftarlar, Trabzonspor sevgisini sürekli kılmak için Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgelerinde dernek kuruyor.

DOĞUDA TRABZONSPOR SEVDASI BİR BAŞKA
Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Trabzonspor sevdası ve sahiplenmesi bir başka! Mardin, Diyarbakır, Van ve Elazığ´dan sonra Muş ilinde de Trabzonspor Taraftarlar Derneği kuruldu. Muş Trabzonspor Taraftarlar Derneği´nin resmi açışının 1 Kasım 2019 tarihinde Muş-Hasköy´de gerçekleşeceğini belirten dernek başkanı Kadri Coşkun; ?Başta Trabzonlu Bakanlarımız Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Cahit Turan ve Mustafa Varank olmak üzere... Olmak üzere Trabzon Valimiz, Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Başkanlarımız olmak üzere, Trabzonspor Kulübü Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman hocamız ve yöneticileri ve bu büyük camiaya gönül veren herkesi açılışa davet ediyoruz.? dedi.

GENÇLERİ KAZANMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Muş´ta Trabzonspor Taraftarlar Derneği kurulma fikrinin kardeş şehirler projesinden tanıştığı Ahmet Külekçi´den geldiğini dile getiren Kadri Coşkun; ?Ahmet kardeşimiz sağ-olsun bizimle hiç irtibatını-desteğini kesmedi. Derneğimizin kurulmasına katkı veren herkese teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı.
Muş Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kadri Coşkun Muş´ta gençlerin futbola karşı büyük bir ilgisinin olduğunu fakat imkânsızlıklar yüzünden spordan geri kaldıklarını belirterek; ?Biz bu dernekle sadece Trabzonspor sevdasını değil gençleri kötü alışkanlıklardan çekip spora teşvik etmenin mücadelesini vereceğiz.? dedi.

SİİRT´TE DE TRABZONSPOR DERNEĞİ KURULACAK
Trabzonspor Taraftarlar Derneği halkasına bir yenisi de Siirt´te eklenecek. Siirt Trabzonspor Taraftarlar Derneği´nin de kuruluş aşaması da tamamlandı. Siirt-Trabzon kardeşliğinin pekişmesi noktasında Trabzonspor Taraftarlar Derneğinin önemli bir halka olacağını belirten dernek kurucuları ?Fıstık ve Fındık kardeşliğini kuracağımız dernekle birlikte daha da güçlendireceğiz? açıklamasında bulundular.