MÜSİAD BAŞKANI İSKENDEROĞLU MAÇKA’DAYDI

MÜSİAD BAŞKANI İSKENDEROĞLU MAÇKA’DAYDI

MÜSİAD Trabzon Şubesi’nin yeni Başkanı İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Maçka BelediyeBaşkan Koçhan’ı ziyaret etti.

MÜSİAD BAŞKANI İSKENDEROĞLU MAÇKA’DAYDI 

MÜSİAD Trabzon Şubesi’nin yeni Başkanı İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Maçka BelediyeBaşkan Koçhan’ı ziyaret etti. 

MÜSİAD Trabzon Şubesi’nin yeni Başkanı geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Genel Kurul sonrasında Mesut İskenderoğlu olurken, ilk basın toplantısının ardından yaptığı ilçe ziyaretleri kapsamında güzide ilçemiz Maçka’ya da konuk oldu. 

İSKENDEROĞLU BAŞKAN KOÇHAN’LA BULUŞTU 
Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Genel Kurul sonrasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi’nin yeni Başkanı Mesut İskenderoğlu oldu. 
Ardından ilçelerinden başlayarak Trabzon’la tanışma turuna çıkan İskenderoğlu’na bu ziyaretleri sırasında Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. 

BAŞKANLARDAN GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ 
Bu tanışma turu sırasında Maçka’ya da konuk olan MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan’ı makamında ziyaret etti. 
Gerçekleşen ziyarette MÜSİAD’ın misyonuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan İskenderoğlu, MÜSİAD’ın Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olarak, iş dünyasını desteklemek, girişimciliği teşvik etmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için faaliyet gösterdiğini kaydetti. 

İSTİŞARELERDE BULUNUYORUZ. 
MÜSİAD Trabzon şubesi olarak üyelerinin iş bağlantıları kurarak iş fırsatlarını değerlendirmelerine ve sektörel gelişmeleri takip etmelerine yardımcı olmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Mesut İskenderoğlu, Trabzon’un önde gelen liderlerini birebir ziyaret ederek istişarelerle eleştirilerini dinleyip çözüm önerilerini not aldıklarını dile getirdi. 
MÜSİAD Derneği Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür eden Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, yeni yönetime yardımcı olacakları konusunda söz verdi. 
Ali TİRİTOĞLU