MÜSİAD, TRABZONLULARI BULUŞTURDU!

MÜSİAD, TRABZONLULARI BULUŞTURDU!

MÜSİAD, TRABZONLULARI BULUŞTURDU!

MÜSİAD, TRABZONLULARI BULUŞTURDU!

MÜSİAD Trabzon Şubesi, Ankara Trabzonlu bürokratlar buluşmasında davetlilerle birlikte başkentte bir araya geldi.

MÜSİAD Trabzon Şubesi´nin geleneksel hale getirdiği Ankara Trabzonlu Bürokratlar Buluşması, Ankara´da İller Bankası Sosyal Tesisleri´nde düzenlendi.

TRABZONLULAR BULUŞTU
Buluşmaya AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan. EMEK A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Ergin Aydın, Kebir Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz, bürokratlar, ilçe belediye başkanları, iş adamları, siyasi isimlerle çok sayıda davetli katıldı. x

?TRABZONLU İŞ ADAMLARINA İMKAN SAĞLAYACAK?
MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan yaptığı açılış konuşmasında; ?İkincisini düzenlediğimiz MÜSİAD Trabzon Şubesiyle Ankara´daki bürokratları buluşturmak için bir araya geldik. MÜSİAD Türkiye´de herkesin çalışma gücüyle, istihdam konusunda tanınmış bir kurum. Ülkemizin 2023 vizyonu projesinde daha etkin rol alabilecek organizasyonları yapmak ve katkı sağlamaktadır. Bu gün Trabzon´daki iş adamlarının dünyanın her tarafına ulaşmasına imkân sağlayacak önemli bir adımdır. Türkiye bürokrasisinde önemli yer tutan bu imkânlardan istifade edecekleri ve yatırıma dönüştürecekleri, daha ilgi çekici bir Trabzon oluşmasında rehberlik yapabilecekleri kanaatindeyiz. Sizlerin her türlü değerlendirmelerini yerine getirme noktasında sonsuz olacağını ifade etmek isterim. Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum.? dedi.

?BÜTÜN TRABZONLULARI KUCAKLAYACAĞIM?
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, konuşmasında; ?Bu güzel gecede sizinle beraber olmaktan mutluluk duyduğumu söylüyorum. Biz dün Trabzon günleri için geldik. Hakikaten çok coşkulu bir durumla Trabzon Günleri devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda tanıtım günlerini renklendirerek bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Seçim kampanyası boyunca sadece Trabzon´da Trabzonluların değil, yeryüzündeki tüm Trabzonluların belediye başkanı olacağım dedim. Bundan sonraki süreçte herkesle kucaklaşmaya başlayacağız.? ifadelerini kullandı.

?SİYASİ İSTİKRARA VURGU YAPIYORUZ?

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise Trabzon ekibinin davetinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;
?Bir seçim dönemini daha geride bıraktık; Yerel Seçim sonuçlarının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İş dünyası temsilcileri olarak, her zaman siyasi istikrarın önemine vurgu yapıyoruz. 31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte, seçimsiz 4 buçuk yıllık dönemde artık ekonomik istikrara ve kalkınmaya odaklanacağız.
Ekonomik reformlar ve yapısal dönüşüm bir an evvel gerçekleştiğinde; üretim, yatırım, ihracat ekseninde ülkemizin, hedeflenen büyüme rakamlarına erişeceğine inanıyoruz.?

?TRABZON ÇİMENTO GÖREVİ YAPMIŞTIR?
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da konuşmasında; ?Yaklaşık 5,5 ay öncesinde Trabzon Valisi olarak göreve başladım. Rabbim bu kadim şehre bize hayırlı hizmetleri nasip eder. İnanın iki gündür Trabzon´umuzun tarihi ve kültür mirasını ve doğal güzelliklerini tüm vatandaşlarımızla buluşturduk. Dolu dolu geçen günler oldu. Bakanlarımızı ve milletvekillerimiz bizi onurlandırdı ve şeref verdi. Şunu bir kez daha gördüm ki ve hissettim ki göreve başladığım ilk günden itibaren Trabzon´un yöneticilerine karşı ne kadar ilgili ve akalı olduğunu her gün burada bizati yaşadım. Belki yerel seçim süreciydi ama huzur ve güven iklimi yaşandı. Trabzon ilimiz halkıyla ülkemizin her yerinde birliğine ve beraberliğine çimento görevi yapmış, görev yaptığım her yerde muhakkak Trabzonlu hemşerilerimizin bulunduğu bir köy veya yoğun yaşadığı yerlerde görev yaptım. Hemşerilerimiz kendilerini her yerde hissettiriyor.? dedi.