MUHTARLARLA BİRLİKTE HER ŞEYİ YÖNETİRİZ

MUHTARLARLA BİRLİKTE HER ŞEYİ YÖNETİRİZ

Bakan Karaismailoğlu; “Türkiye’nin hangi noktasına gidersek gidelim ilk ulaşacağımız kişiler muhtarlardır. Muhtarlarla birlikte her şeyi yönetiriz.”

MUHTARLARLA BİRLİKTE HER ŞEYİ YÖNETİRİZ

Bakan Karaismailoğlu; “Türkiye’nin hangi noktasına gidersek gidelim ilk ulaşacağımız kişiler muhtarlardır. Muhtarlarla birlikte her şeyi yönetiriz.” 

Trabzon Muhtarlar Federasyonu İstişare Toplantısı’na Üst Düzey Katılım AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu; “Biz Türkiye’nin hangi noktasına gidersek gidelim ilk ulaşacağımız kişiler muhtarlardır. Bundan hiçbir endişeniz olmasın. Aynı şekilde Cumhurbaşkanımızın bizlere tavsiyesidir, görüşüdür. Muhtarlarla birlikte herşeyi yönetiriz.” dedi.

İLK ULAŞACAĞIMIZ KİŞİLER MUHTARLARDIR
Trabzon Muhtarlar Federasyonu İstişare toplantısına, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç. AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti. Kahramanmaraş'ta dünyanın en büyük deprem afetinin meydana geldiğini, orada da muhtarların aracılığı ile bütün hanelere ulaştıklarını dile getiren Karaismailoğlu; “Eğer bir vatandaşın derdi varsa bunu ilk olarak bilen muhtardır. Bunu da en iyi bilen biriyim ve ben sizin kardeşinizim. Bundan emin olun.” ifadelerini kullandı.

BEN BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUM
Seçim sürecinde ilçe ve köylerde olacaklarını kaydeden Bakan Karaismailoğlu;“28 gün zamanımız var. İlçelerimize geldiğimizde sizlerle ayrı ayrı koordinasyon toplantıları da yapacağız. Ondan endişeniz olmasın. Ben bu toprakların çocuğuyum.” şeklinde konuştu.
Bugüne kadar çok iş yaptıklarını ancak bunun yeterli olmadığını aktaran Karaismailoğlu, şunları kaydetti; “Artık kendi kendine yeten alt sıralarda mücadele eden bir Türkiye yok. Mücadelenin en başında lider Türkiye hedefi var. Bu nasıl oldu? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde oldu. 20 yıldır yapılanlar ortada. Artık 50 yılı planlayan bir Türkiye var. Türkiye’nin hedefleri büyük. Bu hedefleri yapabilmek için son 20 yılda yapıldığı gibi güçlü bir irade ve güçlü bir lider gerekiyor. O lider de Recep Tayyip Erdoğan’dır.”


BU ÜLKE TERÖRDEN ÇOK ÇEKTİ 
14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir karar vereceğini kaydeden Karaismailoğlu; “Ya son 20 yıldır terörle mücadele eden ve teröristlerin kafasına kafasına vuran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan devam edecek ya da karşısındaki zillet ittifakında teröristlerden buyruk alan görüş alan muhalefet iktidara gelecek. Maalesef terörden bu ülke çok çekti. Her evde bir şehidimiz var. Vatan söz konusuysa gerisi teferruattır. O yüzden mutlaka çok iyi düşünmemiz lazım. Terörle bağlantılı kişilerin bakan olabileceğinin konuşulduğu bir ortama geldik. Çok acı. Bunların sıfırlanması için 14 Mayıs çok önemlidir. Vatanımız bizim için kutsaldır. Biz bunları çok iyi biliyoruz.”