Muhtar adayı Oktay Koçhan, projelerini anlattı

Muhtar adayı Oktay Koçhan, projelerini anlattı

Güney Mahallesi Muhtar adayı Oktay Koçhan mahallesine olan sevgisi ve mahalle halkının ısrarı nedeniyle aday olduğunu açıkladı

Muhtar adayı Oktay Koçhan, projelerini anlattı

 

Güney Mahallesi Muhtar adayı Oktay Koçhan mahallesine olan sevgisi ve mahalle halkının ısrarı nedeniyle aday olduğunu açıkladı

 

                Güney Mahallesi Muhtar adayı Oktay Koçhan, muhtar seç,ildiğinde mahallesine yapacak olduklarını açıkladı. Koçhan;  ?Doğup büyüdüğüm anılarımın ve umutlarımın yeşerdiği mahallemizde nesiller boyu yaşamış bir ailenin evladı olarak; Muhtarlık görevini büyük bir şevk ve azim ile yürüteceğim.? Dedi.

Koçhan ayrıca; ?artık Yenilik yapmak zamanı bu zamana kadar mahallemize yapılmayan hizmetleri yapmaya geliyoruz. Biz yarışa değil hizmete geliyoruz? diyerek doğup büyüdüğü mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

             Oktay Koçhan  cesur, girişimci ,üretken, dürüst ve sosyal yönüyle dikkat çekiyor. Mahallesi için çok önemli projeleri olduğunu işaret eden Oktay Koçhan; ?öncelikle sorunları belirleyip   başkanlarımız ve diğer kamu yöneticilerimiz ile olan yakın diyalogum sayesinde bu sorunları çözebileceğime inanıyorum. Yol su ve aydınlatma ile ilgili tüm eksikleri gidermek için elinden gelen çalışmayı yapacağım. Amacım mahallemize gerçek anlamda hizmet etmek ve insanımıza hak ettiği değeri hissettirmektir.? dedi.

 

                Mahalleye çöp konteynırları

          

                Güney Mahallesi Muhtar Adayı Oktay Koçhan, projelerinden birinin de mahallede eksik olan çöp ve konteynır sorununu çözeceğini ve tüm sokaklara çöp kutusu ve  gerekli yönlendirme tabelaları konulacağını söyledi. Bunların yanında Güney mahallesindeki  tüm çeşmeleri daha aktif ve kullanılır hala getirerek bakım ve eksikliklerini tamamlayıp  yeni çeşmeler yapacağını belirtti.

 

                     Mahallenin çehresi değişecek

              

                    Muhtar adayı Koçhan, mahallenin  çehresini değiştirmeyi hedefliyor. Mahalleye yeni bir vizyon getirmeyi söz verdiğini söyledi. Koçhan;  ?Biz mahallemize sevdalıyız. Mahallemiz hiç merak etmesin biz hizmete talibiz başka bir gayemiz yok, mahallemin sorunlarıyla bizzat kendim ilgileneceğim.Mahallemizi parmakla gösterilir örnek mahallelerden biri haline  getirmeyi hedefliyorum. Seçmenlerimizin destek olacaklarından kuşku duymuyorum. Hizmet anlamında    Güney Mahallesine altın dönemini yaşatmaya çalışacağım.  Daha mutlu yarınlar için var gücümle çalışmaya, her daim hizmete hazır olacağım. Mahallemizi daha yaşanılabilir yer yapacağım. Ben kişilerle değil hizmetle yarışırım muhtarlık görevinde hak ve hakkaniyet olmalı vicdan ile cüzdan yer değiştirmemeli. Muhtarlık; üretmek, cesaret ve emek ister.  yapacağım hizmetler sabırla şükürle ve şerefimle olacak.Bu mahallenin bir evladı, bir arkadaşınız, bir kardeşiniz olarak desteğinizi bekliyorum.? dedi.

 

                        Hizmet bizim işimiz

           

             Güney Mahallesi Muhtar adayı Oktay Koçhan,  sözlerine devam ederek; ?Benim bu görevi üstlenmek istememde ki yegane amaç mahallemizin yeteri kadar kamu hizmeti alamadığını gördüğüm için mahalle halkına daha iyi hizmet edebilir düşüncesinde olmam; mahalle halkının haklarının korunması onların kamu işlerine paydaş ve müdahil olmalarına yardımcı olmak mahallemizi bir aile olarak görmem mahalle halkının birey ve topluluk olarak haklarının korunmasında hem resmi temsilcisi hem de kamu savunucusu olarak  bu aileyi resmi anlamda en iyi şekilde temsil edebilecek olmamdır.? dedi.

 

Yapacak olduğum hizmetlerimin bazıları şöyle:

              Güney Mahallesi muhtar adayı Oktay Koçhan´ın projeleri;

?1-)seçmenlerimizle daha iyi kaynaşmak  ve sorunlarını dinleyerek  istişare etmek için yılda en az iki kere yemekli mahalle toplantısı yapılacak.

2-)her yıl ekin ve fide  dikim zamanı seçmenlerimizin tohum ve fidanları muhtarlıkça karşılanacak

3-)ekim dikim zamanı ihtiyacı olanların kazıma ve belleme makinesi muhtarlıkça karşılanacak

4-)bağ ve bahçe işlerinde  çalışan seçmenlerimizin iş ayakkabıları   muhtarlık tarafından verilecek

5-) her ay faturasını ödeyemeyen seçmenlerimizden beş ailenin elektrik ve su faturası muhtarlıkça ödenecek.

6-)her yıl okullar açılırken seçmenlerimizin çocuklarının okul, kılık kıyafet masrafları muhtarlıkça karşılanacak ,

7-) duvar  beton yol ve asfaltlama işlemlerinin  yapılması sağlanacak,

8-) ışıklandırma ile ilgili sorunlar çözülecek ,

9-) yolu olmayan evlere yol vurularak kum çakıl ve kepçe ihtiyaçları muhtarlıkça karşılanacak,

10-) gerekli yerlere çeşmeler yapılacak,

11-) her türlü cenaze masrafları ve mezar açma csp´ si  karşılanacak,

12-) yoksul ve muhtaç komşularımızın onurlarını kırmadan her türlü sosyal ve ekonomik ihtiyaçları karşılanacak,

13-) seçmenlerimizin  devlet kurumları ile ilgili her türlü sorunlarının  takipçisi ve çözümleyicisi olmaya gayret göstereceğim,

14- ) çarşamba günleri belli bir saatte  mahalleye ücretsiz servis sağlanacaktır.?