MUHAMMET BALTA MAÇKA’DAYDI

MUHAMMET BALTA MAÇKA’DAYDI

MUHAMMET BALTA MAÇKA’DAYDI

MUHAMMET BALTA MAÇKA’DAYDI

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, geçtiğimiz hafta ilçemiz Maçka’daydı.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili, geçtiğimiz hafta konuk olduğu ilçemiz Maçka’da esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hatırlarını sordu. Dilek ve şikâyetlerini dinledi.

KOÇHAN’DAN BALTA’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Maçka’daki ziyareti boyunca Maçkalı muhtarlarla da bir araya gelen Balta, Maçka Belediyesini de ziyaret ederek Başkan Koçhan ile ilçede yapılan yatırımlar ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan; “TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya Belediyemize yapmış olduğu ziyaret ve verdiği destekler için teşekkür ederim.” dedi.


MAÇKA’DAKİ SAHA ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Maçka’daki saha çalışmalarını değerlendirdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Her gittiğimiz ilçede yatırımlarımızı yerinde inceliyoruz. Vatandaşımızın, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimizin görüşlerini dinliyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz. AK Parti tüm kadrolarıyla sahada, milletinin yanında. Trabzon’umuzda milletimizden aldığımız temsil sorumluluğunun hakkını sonuna kadar vermek için gece gündüz demeden sahadayız. Bizim her günümüz, her anımız milletimizle birlikte geçiyor. Biz milletimize olan hizmetkârlığımızı 7/24 sürdüren bir siyasi anlayışın mensuplarıyız.”


AYNAMIZ İŞTİR, ORTAYA KOYDUĞUMUZ ESERLERDİR!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet anlayışı ve liderliği ile ilk günkü heyecan ve aşkla çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizen Balta şu değerlendirmede bulundu;
“Gittiğimiz her bir noktada olduğu gibi Maçka’da da hamdolsun ki vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi, sevgisi ve yakınlığı görülmeye değer. Birebir vatandaşlarımız ile güncel durumları istişare ediyor, taleplerini ve isteklerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görerek, sahayı da ilmek ilmek dokuyarak çözümleri bir bir yerine getirmek için büyük bir çaba ve gayret sarf ediyoruz. Bugün, ‘Bir olduk, 21 olduk’ diyebiliyorsak bunu iç ahengimize, sorumluluk duygumuza ve bize güvenen milletimize borçluyuz. Aynamız iştir, ortaya koyduğumuz eserlerdir.”


MAÇKALILAR ERDOĞAN’A GÜVENİYOR
Maçkalı Vatandaşların, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güvendiğini belirten Balta, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin. İnşallah 2023 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Başkan yapacağız. Hep birlikte daha çok çalışacak, davamıza ve kazanımlarımıza sahip çıkacağız. Sevdayla, tutkuyla, vatan aşkıyla 21 yıl önce çıktığımız zorlu ve meşakkatli bu yolda manevi desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz milletimizle durmadan yürüdük, yürüyoruz ve yürüyeceğiz.”

Maçka Haber Merkezi