MOTOSİKLET TUTKUNLARI GAZİLER İÇİN TURLADI

MOTOSİKLET TUTKUNLARI GAZİLER İÇİN TURLADI

MOTOSİKLET TUTKUNLARI GAZİLER İÇİN TURLADI

MOTOSİKLET TUTKUNLARI GAZİLER İÇİN TURLADI 

Motosiklet tutkunları Rota 61 Trabzon Motosiklet Derneği ve Trabzon Motosiklet Spor Kulübü'nün organizesinde gaziler için Trabzon’u turladı. 

Trabzon’da motosiklet tutkunları gaziler için şehri turladı.Trabzon’da bir araya gelen 35 motosiklet tutkunu, Gaziler Günü etkinleri kapsamında 2. Gazi Sürüşü gerçekleştirdi.

35 MOTORCU GAZİLER İÇİN SÜRDÜ 
Rota 61 Trabzon Motosiklet Derneği ve Trabzon Motosiklet Spor Kulübü’nün organizesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan 35 motosiklet tutkunu, gaziler ve şehit yakınlarının da katılımıyla Akçaabat ilçesinde konvoy oluşturdu.
Yomra ilçesine kadar polisin aldığı önlemler eşliğinde turlayan motosiklet tutkunları, güzergâhtaki vatandaşların alkışları eşliğinde etkinliği tamamladı.

HER ŞEY ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ İÇİN 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Tezcan yapılan etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
Vatan için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını dile getiren Tezcan;“Biz vatan için her zaman her yerde olduğu gibi bugün burada şehit aileleri ve gaziler olarak da hazırız. Şehir bizi ansın, şehre bir iz bırakalım diye mücadelemiz var. Motorcu kardeşlerimiz de bize destek oldular.” dedi.

Rota 61 Trabzon Motosiklet Derneği Başkanı Mikail Bağcı da gazi ve şehitlerin unutulmaması için bu sürüşleri gelenek haline getireceklerini vurguladı.
A.A.