MOBİAD'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

MOBİAD

MOBİAD'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

MOBİAD'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Mobilyacı İş Adamları Derneği genel kurulundaMOBİAD başkanlığına seçilen Vedat Muhcu; “Trabzon’da sektörü üst seviyeye taşıyacağız.”

Mobilyacı İş Adamları Derneği genel kurulu geçtiğimiz hafta dernek ofisinde gerçekleştirilirken, MOBİAD’ınyeni Başkanı Vedat Muhcu oldu.


BAYRAĞI DAHA ÜST SEVİYELERE GETİRECEĞİZ
Tam üç dönemdir başkanlık görevini yürüten Alper Bektaş, bugüne kadar kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Bunun üzerine genel kurulda başkanlık için Vedat Muhcu aday oldu.
Yapılan genel kurulda oy çokluğu ile başkan seçilen Vedat Muhcu burada yaptığı konuşmada; “Alper Bektaş ve yönetimine bugüne kadar gösterdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Aldığımız bayrağı daha üst seviyelere getirmek adına Trabzon’da sektörü daha üst seviyelere getirmek adına var yönetimiz ile birlikte var gücümüzle çalışarak gayret göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.


BEKTAŞ’DAN DESTEK SÖZÜ
Alper Bektaş ise; “Mobilyacılar adına ve bu sektör adına önemli hizmetleri birlikte yürüttük. Daha güzel işlere imza atmak adına yeni yönetimlerle aynı gayreti göstereceğiz. Başkan Vedat Muhcu ve yönetimine başarılar dilerim.” dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:
Başkan - Vedat Muhcu.
Yönetim Kurulu üyeleri:
Ahmet Uzun, Alı Sadık, Alper Bektaş, Cem Çapkınoğlu, Ercüment Ataman, Hasan Yazıcı, Hayri Çabuk, Hülya Kalaycıoğlu, İmdat Köse, Köksal Karslı, Murat Ayyıldız, Mustafa Durmuş, Mustafa Kul, Okan Gündoğdu, Seyfettin Demirci, Zafer Ofluoğlu.