MİNNETTARIM

MİNNETTARIM

Maçka Fatih Cami İmamı Bayram Şen´e, Bursa Acıbadem Hastanesi´nde yapılan başarılı bir operasyonla eşinin böbreği nakledildi.Yeniden sağlığına kavuşan Şen, organ nakli için halkın bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

MİNNETTARIM

Maçka Fatih Cami İmamı Bayram Şen´e, Bursa Acıbadem Hastanesi´nde yapılan başarılı bir operasyonla eşinin böbreği nakledildi.Yeniden sağlığına kavuşan Şen, organ nakli için halkın bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

HİÇ DÜŞÜNMEDEN VERDİ

26 yıllık eşinin böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedirgin bir hayat sürdürdüklerini belirten Yasemin Şen hiç düşünmeden böyle bir karar verdiğini söyledi. Şen, hiç bir insanın göz göre göre eşinin ölümüne seyirci kalamayacağını de sözlerine eleyerek, ?Onsuz hayatımın hiç bir anlamı olmayacağını bildiğim ve eşlerin evlilik akitlerinde birbirlerine sağlıkta ve hastalıkla yardımcı olacaklarının sözünü verdikleri unutulmamalıdır. Her kadının eşi için yapması gerekeni yaptım? dedi.

 

EŞİNE BÖBREĞİNİ VEREREK

YAŞAMA TUTUNMASINI SAĞLADI

Maçka Fatih Mahallesi Camii´sinde  din görevlisi Bayram Şen, geçirdiği  böbrek rahatsızlığı nedeniyle Bursa Acıbadem Hastanesinde  böbrek nakli oldu. Başarıl bir operasyon sonrası sağlığına kavuşan Maçka Fatih Camii imamı Bayram Şen  eşinin gösterdiği fedakarlık sayesinde eski sağlığına kavuştuğunu söyledi. Eşi  Yasemin Şen´e minnettar olduğunu ifade eden iman Şen operasyon sonrası gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

? Eşimin gösterdiği fedakarlık sayesinde bir böbreğini  bana verip hayatımı kısıtlamadan devam ettirdiğinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Eşlerin ana yüreği dediğimiz  o kavram, beyleri için de geçerli olduğunu söyleyebilirim. Hayatımdan kısa bir örnek vererek  tamamlayacağım.  Eşime karşı çok uyumlu idim. Zaman zaman çok kızdığım tarafları vardı. Buna rağmen bana şefkat gösterdi.  Onların bize Allah´ın emaneti  olduğunu biliyordum. Hayatımı öyle devam ettirmeye karar vermiştim. Her insanın yapamayacağı ana şefkatini  eşine karşı da eşler gösterebileceğine inanıyorum. Eşlerinize karşı  şefkat ve merhameti  hiçbir zaman esirgemeyin. Onlar sizin hayat  arkadaşınızdır .Bizi tamamlayacak  kişilerdir. Onlar  çiçeğe benzer. Şefkat göstermezsen solarlar?.

Maçka Fatih Camii imamı Bayram Şen geçirdiği bu organ nakli operasyonunda kendisine bir böbreğini verin 26 yıllık eşi Yasemin Şen´in dışında manevi desteklerinden dolayı  Maçka belediye başkanı Koray Koçhan´a  , Maçka Müftülügü personeline,  Maçka din Görevlileri Dernek Başkanına,  tüm din görevlisi  arkadaşlarına , gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Fatih cami cemaatine, Maçka Fizik Tedavi Hastanesi müdürü Bahattin Çavdar´a tek tek teşekkür ederek ,herkesin ramazan bayramını sağlıklı mutlu bir arada geçirmelerini  Allahtan niyaz etti.