Miniklerden Yerli Malı kutlaması

Miniklerden Yerli Malı kutlaması

Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftasını sınıflarında kutladı

Miniklerden Yerli Malı kutlaması

                          

Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri TutumYatırım ve Türk Malları (Yerli MalıHaftasını sınıflarında kutladı

 

                  Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ayşe Gül Özten´in yönetiminde Yerli Malı Haftası etkinliği düzenledi. Sınıfta yapılan kutlama programına veliler büyük ilgi gösterdi. Etkinlik slayt gösterisiyle başladı. Öğrencilerin daha önce yapmış oldukları etkinliklerden alınan kareler, bir kez daha velilerin bakışlarına sunuldu. Her veli kendi çocuğunu görünce, gururlandı. Kimi veliler o anarlı fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.  

Program meyvelerin tanıtımıyla başladı. Ardından koroyla devam etti. Öğrenciler oldukça heyecanlı bir o kadar mutluydu. İlk kez Yerli Malı kutlamanın sevincini ve şaşkınlığını yaşayan minik öğrenciler öğretmenlerinin sözünden dışarı çıkmadı.

Programa geç katılan ilçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, için minikler meyveleri bir kez daha tanıttı. Öğrenciler velilerden bir kez daha alkış aldı.Etkinlikle toplu fotoğraf çekiminin ardından ikramla sona erdi.