MİNİKLER SPOR OYUNLARINI ÇOK SEVDİ

MİNİKLER SPOR OYUNLARINI ÇOK SEVDİ

Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karne haftası dolayısıyla okullarda çeşitli spor ve oyun etkinlikleri düzenliyor.

MİNİKLER SPOR OYUNLARINI ÇOK SEVDİ 

Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karne haftası dolayısıyla okullarda çeşitli spor ve oyun etkinlikleri düzenliyor.

Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karne haftası dolayısıyla ve Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında okullarda çeşitli spor ve oyun etkinlikleri düzenliyor. 

ORTAHİSAR’DA OYUN GİBİ ETKİNLİK 
Hami Yıldırım İlkokulu ile başlayan etkinlikler sırasıyla Hasan Tahsin Kırali İlkokulu, Ali Kemal Aktürk İlkokulu ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlkokulu’nda da gerçekleştirilecek. Hami Yıldırım İlkokulu’nun spor salonunda kurulan oyun platformlarında öğrenciler; subsoccer ( futbol oyunu), refleks ve kuyu oyunu oynadı. Öğretmenleri ve görevli personel eşliğinde oyunları severek ve heyecanla oynayan çocukların oldukça mutlu olduğu gözlendi. Etkinlikler 19 Ocak Cuma (bugün) sona erecek.

“SPORU EĞLENCEYE DÖNÜŞTÜRDÜLER”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Selçuk Aydın,  spor alışkınlığını çocuklara küçük yaşlardan itibaren kazandırmak amacıyla bu tür etkinliklerin anlamlı olduğunu belirterek; “Trabzon spor şehri... Biz de Ortahisar Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına ve karne haftası dolayısıyla çocuklara yönelik bu etkinliği düzenledik. Çocuklar birbirleriyle rekabete giriştiler, sosyalleştiler. Sporu eğlenceye dönüştürdüler. Minik yavrularımızı sportif faaliyetlere alıştırmak için çok güzel bir aktivite oldu. Bu oyunları daha yeni yeni öğrenmeye başlasalar da oldukça sevdiklerini gözlemledik. Bu tür spor etkinliklerini devam ettirmeye gayret edeceğiz. Şehrimizde her türlü spor faaliyeti çocuklarda ve gençlerde büyük ilgi çekiyor. Biz bunu göz önünde bulundurarak bu etkinliklerimizi ve organizasyonlarımızı sürekli hale getireceğiz.” diye konuştu.