MİNİK DOSTLAR UNUTULMADI

MİNİK DOSTLAR UNUTULMADI

MİNİK DOSTLAR UNUTULMADI

MİNİK DOSTLAR UNUTULMADI

Maçka Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde etkili olan soğuk hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için seferber oldu.

Trabzon Maçka Belediyesi, ilçede değişken seyreden hava sıcaklıklarına ve özellikle yüksek kesimlerde hâkim olan kar yağışına bağlı olarak yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

MİNİK DOSTLARI BESLEMEYE DEVAM
Maçka Belediyesi, ilçenin yüksek kesimlerinde hâkim olan kar yağışı ve hava sıcaklıklarının ani düşmesiyle birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı. Sosyal medya hesabından “Küçük dostlarımızı beslemeye devam ediyoruz.” diye yazan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Ekiplerimiz soğuk ve karlı havalarda yiyecek bulmakta güçlük çeken can dostlarımız için ilçemizin dört bir yanına mama bırakıyor. Vatandaşlarımız da aynı şekilde duyarlılık göstererek sokak canlılarımıza sahip çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

ET VE MAMA BIRAKILDI
Maçta Belediyesi Zabıta ekipleri, hava sıcaklıklarının ani düşmesi ve özellikle ilçenin yüksek kesimlerinde hâkim olan kar yağışıyla birlikte sokak hayvanlarının aç kalmaması için kolları sıvadı. Ekipler, sokak hayvanlarının kolaylıkla ulaşabilecekleri noktalara pişirilmiş et ve kuru mama bırakırken, hayvan severler de Başkan Koçhan ve ekibinin gösterdiği bu hassasiyete teşekkür ettiler.
Ali TİRİTOĞLU