MİLLETVEKİLİ KAYA MAÇKALI ÜRETİCİNİN YANINDA!

MİLLETVEKİLİ KAYA MAÇKALI ÜRETİCİNİN YANINDA!

MİLLETVEKİLİ KAYA MAÇKALI ÜRETİCİNİN YANINDA!

MİLLETVEKİLİ KAYA MAÇKALI ÜRETİCİNİN YANINDA!

Maçka’daki fındık üreticilerinin mağduriyetini fotoğraf ve kayıtlarla belgeleyen Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, bunları TBMM’ye taşıyacak!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, beraberinde CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, CHP Maçka İlçe Başkanı Av. Nihan Göktürk ve parti yöneticileriyle birlikte Maçka’nın Esiroğlu Mahallesinde yaşanan fındık sorununu yerinde gördü.

MAÇKA’DAKİ FINDIK SORUNU GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR
Geçtiğimiz yılın Aralık ayı içerisinde Maçka Belediye Başkanlığı’nda Drakula lakaplı 'Turunçgil Uzun Antenli Böceği’ için yapılması gereken çalışmalar hakkında gerçekleşen istişare toplantısının ardından Esiroğlu Mahallesindeki fındık bahçelerinde sökümlere başlanmıştı.
Bu işlemler sürerken Maçka Belediyesi CHP Meclis üyesi Mehmet Köse de fındık üreticisinin sorununa farklı bir açıdan yaklaşmış, değerlendirme ve tespitleriyle bazı üreticilerin sorununu gündeme getirmişti.


CHP’Lİ KAYA DA FINDIK SORUNUNA EL ATTI
Son olarak CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesi’ndeki fındık üreticilerinin yaşadığı sıkıntıyı yerinde görmek ve konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirmek için ilçemize gelerek mağdur üreticileri ziyaret etti.
Maçka Esiroğlu Mahallesi’nde yaptığı incelemeler sırasında bir fındık üreticisinin yanına giden Milletvekili Kaya, fındık üreticisinin bahçesindeki böcekleri fotoğraf ve video kaydıyla görüntüledi. Fındığın nasıl kuruduğunu görüntü ve fotoğraflarla kayıt altına alan Kaya, sorunu TBMM gündemine taşıyacağını söyledi.
Her fırsatta vatandaşlardan gelen şikâyetlere koşturan Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Maçka Esiroğlu Mahallesinde yaptığı tam saha bilgi araştırması ile konuya ne kadar hassas olduğunu da göstermiş oldu.