MİLLET BİZİM NEREDE OLDUĞUMUZU BİLİYOR...

MİLLET BİZİM NEREDE OLDUĞUMUZU BİLİYOR...

MİLLET BİZİM NEREDE OLDUĞUMUZU BİLİYOR...

MİLLET BİZİM NEREDE OLDUĞUMUZU BİLİYOR... 

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen “Vekiller sahada değil” söylemine yanıt verdi; “Millet bizim nerede olduğumuzu biliyor!” 

Milletvekillerinin sahada olmadığı şeklindeki söylemlere yanıtı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen verdi. 
Şen; “Millet bizim nerede olduğumuzu çok iyi biliyor!” dedi. 

SEÇİM GÜNÜNDEN BERİ SEÇİM İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, milletvekillerinin sahada olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt verdi.
Şen; “Son seçim günü akşamı buradan gittik. Ertesi akşam Cumhurbaşkanımız bize MKYK Toplantısına çağırdı. Seçim startı verdi. Biz o günden beri yerel seçimler için çalışıyoruz.
Geçen hafta Antep’teydim. Bu hafta sonu buradayım. Haftaya Kırıkkale’de, hafta sonu yine burada, takip eden hafta içi Edirne’de. Teşkilat çalışmalarımız için gideceğiz. Bu böyle devam edecek. Hafta sonu burada, hafta içi genel merkezi veya bir başka ilde! 

MİLLET BİZİM NEREDE OLDUĞUMUZU BİLİYOR
Vekiller sahada değilmiş... Desinler boş ver sayın vekil. Millet bizim nerede olduğumuzu, teşkilat bizim nerede olduğumuzu biliyor. Seçimin ertesi akşamı aldığımız lider talimatını harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz.
Seçimden ertesi gün 8 ay sonra yapılacak olan seçim çalışmalarının nasıl yapılacağı ile ilgili politika üretiliyor. 
Sizden beklentimiz şu; Sizlerle yapacağız.
Özgün tavanda olsun. Asla başınızı öne eğmeyin.
Özgüveni ve motivasyonla birlikte heyecan... Hepimiz sahada olacağız. Birlikte başaracağız!” şeklinde konuştu.