MEVCUT MUHTARA KIZDI ADAY OLDU! 

MEVCUT MUHTARA KIZDI ADAY OLDU! 

Yerel seçimlere 9 aydan fazla bir zaman kala mevcut muhtarın yönetim şekline kızan Serdar Öztürk, ısrarla ‘Muhtarlığa Adayım!” diyor.

MEVCUT MUHTARA KIZDI ADAY OLDU! 

Yerel seçimlere 9 aydan fazla bir zaman kala mevcut muhtarınyönetim şekline kızan Serdar Öztürk, ısrarla ‘Muhtarlığa Adayım!” diyor. 

Mahallenin sorunlarına duyarsız olduğunu iddia ettiği mevcut muhtara inat Maçka Merkez Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu ilan eden Serdar Öztürk. Yerel seçimlerin yapılacağı güne kadar geçecek olan kocaman süreyi projelerini anlatmak için kullanacak. 

SEÇİME 10 AY KALA ADAY 
Halkın kendisini çok iyi tanıdığını belirterek, kendini tanıtmaya ayıracağı süreyi projelerini tanıtmak için kullanacağını söyleyen Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Öztürk, iddialı açıklamalarının yanında oldukça da kararlı! 
Merkez Mahallesi mevcut muhtarının mahalle halkının sorunlarını çözmek noktasında pasif kaldığını ve adeta sorunlara kulaklarını tıkadığını öne süren muhtar adayı Öztürk, çöp sorunu başta olmak üzere, doğalgaz ve ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi dâhil birçok konuda vaatleri olan bir isim. 

MUHTARLIKTA 7/24 MESAİ ANLAYIŞI! 
Seçilmesi halinde yapmayı planladığı işler arasında ‘7/24 mesai’ gibi iddialı bir vaat de bulunan Maçka Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Serdar Öztürk, mahallenin sorunlarına bizzat şahit olan biri olduğunu belirterek; “Sorunları biliyorum ve ancak ben çözerim!” şeklinde konuşuyor. 
Ali TİRİTOĞLU