MESLEKİ EĞİTİMLE REEL SEKTÖR BÜTÜNLEŞECEK

MESLEKİ EĞİTİMLE REEL SEKTÖR BÜTÜNLEŞECEK

MESLEKİ EĞİTİMLE REEL SEKTÖR BÜTÜNLEŞECEK

MESLEKİ EĞİTİMLE REEL SEKTÖR BÜTÜNLEŞECEK

Mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek protokol kapsamında İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin PYK Toplantısı gerçekleştirildi.

İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi PYK toplantısı Trabzon’un ileri gelenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

PYK TOPLANTISI YAPILDI.
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan ve mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın da (TTSO) yönetiminde yer aldığı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Protokol Yürütme Kurulu (PYK) Toplantısı gerçekleştirildi.

TRABZON ÖNDERLERİ PYK TOPLANTISI İÇİN BİR ARAYA GELDİ!
TTSO Başkanı ve Protokol Yürütme Kurulu (PYK) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya PYK üyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, TTSO meclis Üyesi Aydın Özkurt,  İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Lütfüye Kul ve diğer ilgililer katıldı.

OKUL MÜDÜRÜ KUL BİLGİLENDİRDİ
Toplantıda Okul Müdürü Lütfüye Kul, yeni eğitim – öğretim yılı öncesindeki tanıtım çalışmaları ve kontenjanlarla ilgili bilgi verdi. Ayrıca okuldaki hijyen şartlarının iyileştirilmesi, online eğitim çalışmaları, staj programı ve diğer konular görüşüldü.