MESLEKİ EĞİTİME TESOB DESTEĞİ

MESLEKİ EĞİTİME TESOB DESTEĞİ

TESOB mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve özendirilmesine yönelik çalışmaları kapsamında mesleki eğitime destek vermeyi sürdürüyor.

MESLEKİ EĞİTİME TESOB DESTEĞİ

TESOB mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve özendirilmesine yönelik çalışmaları kapsamında mesleki eğitime destek vermeyi sürdürüyor.

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (TESOB) mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve özendirilmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Düzköy ilçesinde esnaf ve sanatkâr odası başkanları ve ilçe yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda mesleki eğitimin geliştirilmesi konusunda yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

DÜZKÖY İLÇESİ ZİYARET EDİLDİ
TESOB Başkan Vekili Mustafa Özcelep ile TESOB İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Kurulu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları Düzköy ilçesini ziyaret etti. Düzköy Esnaf ve Sanatkârlar ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mümin Tirgil’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya belediye ve milli eğitim yetkilileri de katıldı.

2022 MESLEKİ EĞİTİME DESTEK YILI
TESOB Başkanvekili Mustafa Özcelep; “Başkanımız Metin Kara öncülüğünde 2022 yılını mesleki eğitime destek yılı olarak ilan ettik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzköy ilçemizi de oda başkanlarımızla ziyaret ederek mesleki eğitim konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi edindik. Toplantıda TESOB’dan beklentileri dinledik ve mesleki eğitimin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca Düzköy ilçemizde başta turizm olmak üzere yapılacak çalışmaları da değerlendirdik” dedi.

USTALAR VE ÇIRAKLARINA PLAKET VERİLDİ
TESOB heyeti ayrıca ilçede iki işyerini de ziyaret ederek çalışan çıraklar ve ustalarına plaket verdi. Bilişim ve elektrik tesisatı alanında faaliyet gösteren işyeri sahipleri Şükür Aktürk ve Ali Cemal Yavuz’a mesleki eğitime verdikleri katkı, yanlarında çalışan çırakları Nazar Akdoğan ve Emre Asan’a ise mesleki eğitimlerinde gösterdikleri gayret ve başarı nedeniyle plaket sunuldu.