MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HER YERDE!

MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HER YERDE!

MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HER YERDE!

MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HER YERDE!

Maçka İlçe Müftülüğü’ne bağlı Mataracı Bölgesi İmam Hatip’leri ilçedeki ev ve okul ziyaretlerinin yanı sıra, şehit kabirlerini de ihmal etmiyor. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğü bünyesinde oluşturulan Gençlik Komisyonu, belirlenen görev dağılımı sonrasında çalışmalarına ara vermeksizin sürdürürken, bu doğrultuda ev ve okullar ile şehit kabirlerini de ziyaret ediyor.

ÇOCUKLARLA ÇOCUK BÜYÜKLE BÜYÜK!
Özellikle çocuklar ve gençlere dönük çalışmaların içerisinde olan Maçka Müftülüğü Gençlik Komisyonu içerisindeki İmam Hatipler, bu doğrultuda üretilen projeler kapsamında gençlerin ve çocukların dimağındaki soru işaretlerini cevaplandırırken, ev ve hasta ziyaretleri ile de vatandaşın derdiyle hemhal oluyor.

EVLERİ DE ZİYARET EDİYORLAR
Ev ziyaretlerinde özellikle hasta ve hasta yakınlarının dertleriyle dertlenip, sorunlarına çözüm bulmak noktasında aracılık eden Mataracı Bölgesi İmam Hatipleri, geçtiğimiz haftalarda yaptıkları hasta ziyaretinin dışında kabirleri de boş geçmemişti.

ŞEHİTLERİ UNUTMUYORLAR
Bu çerçevede Şehit Şener Sümer’in kabrini ziyaret ederek Kur’an okudular. Maçka ilçesi Mataracı Bölgesindeki Akmescit Mahallesinde bulunan Şehit Şener Sümer’in kabrini ziyaret eden Mataracı Bölgesi İmam Hatipleri, hep birlikte şehidin kabri başında Kur’an okuyup dualar ettiler.
Fatma KARAHASANOĞLU