MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HIZ KESMİYOR

MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HIZ KESMİYOR

MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HIZ KESMİYOR

MATARACI BÖLGESİ İMAMLARI HIZ KESMİYOR

Maçka İlçe Müftülüğü ?ne bağlı Mataracı Bölgesi İmam Hatip´leri ilçedeki ev ve okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğü bünyesinde oluşturulan Gençlik Komisyonu, belirlenen görev dağılımı sonrasında çalışmalarına ara vermeksizin devam ederken, bu doğrultuda okul ve ev ziyaretlerini aksatmıyor.

ÇOCUKLARIN KAFASINDA SORU İŞARETİ KALMIYOR
Özellikle çocuklar ve gençlere dönük çalışmaların içerisinde olan Maçka Müftülüğü Gençlik Komisyonu içerisindeki İmam Hatipler, bu doğrultuda üretilen projeler kapsamında gençlerin ve çocukların dimağındaki soru işaretlerini cevaplandırıyor.

SAĞ KULAĞINA EZAN, SOL KULAĞINA KAMET
Bunun dışında kamu kurum ve kuruluşları ile halk ziyaretlerini de aksatmadan sürdüren Maçka Müftülüğü Gençlik Komisyonu Mataracı Bölgesi İmam Hatipleri, ?Hoş Geldin Bebek?projesi kapsamında gerçekleşen ziyarette Mataracı Fırınında çalışan Osman ve Yasemin Diner çiftinin evine konuk oldular. Diner ailesinin ilk bebekleri olan Zeynep Halise Diner´in sağ kulağına ilk ezanı MesahorBölgesi İmam Hatibi Mehmet Hoca okurken, Sol kulağına kameti ise Mataracı İmam Hatiplerinden Mustafa Hoca seslendirdi.

EV ZİYARETLERİ SÜRECEK
Sevinç Mahallesi İmam Hatibi Haluk Genç, Örnek Alan Mahallesi İmam Hatibi Abdurrahman Şengül, Zaferli Mahallesi İmam Hatibi Beytullah Davulcu, Akmescit Mahallesi İmam Hatipleri Haydar Kara ve Hikmet Bayraktar, Cevizlik Mahallesi İmam Hatibi Abdülhamit Yıldız´ın da hazır bulunduğu ziyarette Kur´an-ı Kerim okunup dualar edildi. Zeynep Halise bebeğe hediyesinin verilmesinin ardından evden ayrılırken, Diner ailesi bu ziyaretten dolayı son derece mutlu oldu.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTULAR
Mataracı Grubu İmim Hatipleri geçtiğimiz hafta içi 18 Nisan Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Maçka İmam Hatip Ortaokulu´nda 6 ve 8. Sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek kendileriyle hasbihal etme imkânı bulmuşlardı.
Büyük ilgi gören ve Maçka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hayrullah Akgül´ün da hazır bulunduğu, okul kütüphanesinde gerçekleşen buluşmadan son derece mutlu olan öğrenciler bu tip buluşmaların tekrarlanması yönündeki dileklerini ilettiler.
Fatma KARAHASANOĞLU