MAL MÜDÜRÜ AYAZ'DAN MAÇKA'YA VEDA!
İlçemiz Maçka'da yaklaşık 5 yıldır Mal Müdürü olarak görev yapan Yücel Ayaz'a teşekkür eden Başkan Koçhan yeni görevinde başarılar diledi.
Maçka Mal Müdürü Yücel Ayazilçemizdeki görev süresinin sona ermesi ve başka bir göreve atanması sebebiyle veda ziyaretlerine başladı.
MAL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TRABZON ÜNİVERSİTESİ'NE
Maçka İlçesinde beş yıllık görev süresini tamamlayarak Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesine idareci olarak atanan Maçka eski Mal Müdürü Yücel Ayaz veda ziyaretleri kapsamında İlçemiz Kaymakamı Şahin Demir ve Belediye Başkanımız Koray Koçhan'ı ziyaret etti.
KOÇHAN AYAZ'A TEŞEKKÜR ETTİ
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Maçka'daki görev siresi sona eren Ayaz'a teşekkür etti. Koçhan burada yaptığı konuşmada; "İlçemizde yaklaşık beş yıldır Maçka Mal Müdürü olarak görev yapan Sayın Yücel Ayaz'a, görev süresi boyunca ilçemize sunduğu kıymetli hizmetler ve unutulmaz katkılarından dolayı teşekkür ediyor, Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi'nde idareci olarak sürdüreceği yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Maçka Haber Merkezi
Ali TİRİTOĞLU