MAL MÜDÜRLÜĞÜ FOTOĞRAFLARLA RENKLENECEK

MAL MÜDÜRLÜĞÜ FOTOĞRAFLARLA RENKLENECEK

MAL MÜDÜRLÜĞÜ FOTOĞRAFLARLA RENKLENECEK

MAL MÜDÜRLÜĞÜ FOTOĞRAFLARLA RENKLENECEK

Restorasyon sonrası modern bir görünüme kavuşan Maçka Mal Müdürlüğü, Maçka fotoğraflarıyla süslenecek.

Bir restorasyon çalışması yürütülen Maçka Mal Müdürlüğü yeni bir görünüme kavuşurken, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan da Mal Müdürü Yücel Ayaz’ı ziyaretinde Maçka fotoğraflarından oluşan tablolarla bu çalışmaya destek verdi.

BAŞKAN KOÇHAN’DAN HAYRLI OLSUN SİYARETİ
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, geçtiğimiz aylarda ilçemize tayin olan ve o zamandan beri sıkı bir şekilde çalışan Maçka Mal Müdürü Yücel Ayaz’ı ziyaret ederek Maçka fotoğraflarının yer aldığı tablolardan hediye etti.

MAL MÜDÜRLÜĞÜ MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU.
Bir süre önce Maçka Hükümet Konağı’nda, dolayısıyla da Mal Müdürlüğünde devam eden tadilat sonrasında yenilenen birim daha ferah bir görünüm kazanırken, Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan da bu yeniliğe hediye ettiği Maçka fotoğraflarından oluşan tablolarla katkı sağladı.

MAÇKA FOTOĞRAFLARI MAL MÜDÜRLÜĞÜNDE
Başkan Koçhan; “Yenilenen Mal Müdürlüğümüzü ziyaret ederek Müdürümüz Yücel Ayaz’a ilçemizin fotoğraflarını hediye ettik. Maçka’mızın en güzel fotoğrafları artık yenilenen Mal Müdürlüğümüzün duvarlarında asılacak.” derken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mal Müdürü Ayaz da, tabloları en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti.
Fatma KARAHASANOĞLU