MAÇKA’YA DEV HİZMET!

MAÇKA’YA DEV HİZMET!

Maçkalı hayırsever iş insanı Turgut Aydın, ilçesinde 16 derslikli Lise ve 100 öğrenci kapasiteli yurt yaptırıyor.

MAÇKA’YA DEV HİZMET! 

Maçkalı hayırsever iş insanı Turgut Aydın, ilçesinde 16 derslikli Lise ve 100 öğrenci kapasiteli yurt yaptırıyor. 

Maçkalı Hayırsever Turgut Aydın’ın ilçesinde yaptıracağı 16 derslikli Lise ve 100 öğrenci kapasiteli Yurt için imzalar Trabzon Valiliğinde atıldı. 

İMZALAR TRABZON VALİLİĞİNDE ATILDI 
Trabzon’un Maçka ilçesinde yaptırılacak olan 16 derslikli lise ve 100 yataklı Yurt protokolü Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bektaş ve Hayırsever İş İnsanı Turgut Aydın arasında imzalandı.

HAYRSEVERDEN MEMLEKETİNE DEV HİZMET 
İmza töreninde konuşan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu; “Doğduğu büyüdüğü Maçka ilçemize yapacağı eğitim yatırımlarından dolayı hayırsever iş insanı Turgut Aydın ağabeyimize Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi. 
Maçka’da yaptırılacak olan 16 derslikli Lise ve 100 yatak kapasiteli Yurt protokolü Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bektaş ve Hayırsever İş İnsanı Turgut Aydın tarafından imzalandı. 
AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ve Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel de imza töreninde hazır bulundu. 

BU HİZMET MAÇKA’YA BÜYÜK DEĞER KATACAK! 
Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak; “Maçka ilçemizde yaptırılacak olan 16 derslikli Lise ve Yurt protokolü Valimiz başkanlığında imzalandı. İlçemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” derken, Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan da; “İlçemizde 12 bin m² alana yapılacak 16 derslik Teknik Lise ve 100 öğrenci kapasiteli yurt yapımının protokolünü Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu başkanlığında imzaladık. Bizleri kırmayarak Okul ve Yurdun yapımını üstlenen Maçkalı Hayırsever İş İnsanı Sayın Turgut Aydın’a ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunarım. İlçemize hayırlı olsun...” ifadelerini kullandı. 
Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel de; “İlçemizde yapılacak olan Teknik Lise ve 100 öğrenci kapasiteli Yurt yapımının protokolü, Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu başkanlığında imzalandı. Okul yapımını üstlenen Maçkalı hayırsever iş adamı Sayın Turgut Aydın’a Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür ederiz, ilçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. 
Ali TİRİTOĞLU