MAÇKA’YA ACİL SAĞLIK MERKEZİ!

MAÇKA’YA ACİL SAĞLIK MERKEZİ!

MAÇKA’YA ACİL SAĞLIK MERKEZİ!

MAÇKA’YA ACİL SAĞLIK MERKEZİ! 

Maçka’ya Acil Sağlık Merkezi (ASM) ve Acil Sağlık Hizmetleri (ASHİ) Hizmet Binası için ilk adım atıldı. 

Trabzon’un Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesinde ASM ve 112 ASHİ Hizmet Binası Temel Atma Töreni Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve protokol üyelerinin katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

MAÇKA’YA ASM VE 112 ASHİ HİZMET BİNASI 
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak. Maçka Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Adıgüzel, Maçka Emniyet Müdürü İsa Kilim, Maçka Jandarma Komutanı Harun Nazlı. AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur Maçka Esiroğlu, ASM ve 112 ASHİ Hizmet Binası temel atma törenine iştirak etti. 

TRABZON PROTOKOLÜ MAÇKA’DA 
Törene Vali Yıldırım ve Hanımefendi’nin yanı sıra, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutan Vekili J.Kd.Alb. Beytullah Gelir, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve diğer ilgililer katıldı.

HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYORUZ.
Törende sağlık alanında yaşanan gelişmelere dikkati çeken Vali Aziz Yıldırım;“Ülkemiz her alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de çok büyük ilerlemeler kaydetti. Şehir hastanelere gibi büyük hastanelerin yanında aile sağlığı merkezi gibi yerleşkelerle bu hizmeti vatandaşımızın ayağına kadar getiriyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yıldırım ve beraberindekilerin butona basmasıyla Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı.