MAÇKASPOR RAKİPLERİNİ ZORLUYOR

MAÇKASPOR RAKİPLERİNİ ZORLUYOR

MAÇKASPOR RAKİPLERİNİ ZORLUYOR

MAÇKASPOR RAKİPLERİNİ ZORLUYOR

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2019-2020 sezonu Midi Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oluyor.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Trabzon İl Müdürlüğü’nün organize ettiği 2019-2020 sezonu Midi Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları oldukça çekişmeli geçiyor.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTAN ETKİNLİK
İlçemizi Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Maçka Spor Kulübü adıyla temsil ettiği turnuva oldukça çekişmeli bir şekilde devam ediyor.
Amaçlarının çocuklara sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklar ile dijital bağımlılıktan kurtararak değişik sosyal ortamlara yönlendirmek olduğunu belirten Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz, sporun yapıcı ve kaynaştırıcı unsurunu kullandıklarını söyledi. Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Beldüz şunları kaydetti;

AMACIMIZ SPORU SEVDİRMEK
“Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2019-2020 sezonu Midi Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarına Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak, ‘Maçka Spor Kulübü’ adıyla katıldık.
Turnuvadaki müsabakalar oldukça çekişmeli maçlara sahne oluyor. Amacımız çocuklarımıza sporu sevdirmek kötü alışkanlıklardan ve dijital bağımlılıktan kurtararak değişik sosyal ortamlara yönlendirmek, hem ruh sağlığını hem de vücut sağlığını korumaktır.

KAYMAKAM ÇOMAKLI VE BAŞKAN KOÇHAN’IN DESTEĞİ BÜYÜK
Bu anlamda çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize, Antrenörümüz Fatma N. Samat hocamız ve personelimize. Mülki Amirimiz Sayın Selim Çomaklı Kaymakamımıza, ayrıca forma ve ulaşım desteğini sağlayan Maçka Belediye Başkanımız Sayın Koray Koçhan beye çok teşekkür ederiz.”
Fatma KARAHASANOĞLU