MAÇKA'NIN YÜZ AKI OLDULAR

MAÇKA

MAÇKA'NIN YÜZ AKI OLDULAR

MAÇKA'NIN YÜZ AKI OLDULAR

Yeşiltepe Orman İşletme Şefi Savaş Ataç, Maçka Orman İşletme Müdürlüğü’ndeki başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür belgesiyle onurlandırıldı.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünde, 2020 yılı içerisinde sergiledikleri performans dolayısıyla Bölge Müdürü Emin Yılmaz’ın takdiri ve ilgili Mülki Amirlerin taltifi sonucunda Başarı Belgesi ile ödüllendirilen personele belgeleri verildi.

SAVAŞ ATAÇ, GURURUMUZ OLDU
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde ilçemizde sergilediği çalışmalar sayesinde başarı çıtasını her geçen zaman yükselten Maçka Orman İşletme Müdürlüğü bir başarıya daha imza attı.
Maçka Orman İşletme Müdürlüğü Yeşiltepe Orman İşletme Şefliği görevindeki başarılarından ötürü Savaş Ataç, başarı belgesi almaya hak kazandı.


BELGELERİ BÖLGE MÜDÜRÜ YILMAZ.
Bölge Müdürü Yılmaz’ın ilgili personele belgelerini verdiği törene, bölge müdür yardımcıları ve başarı belgesi ile ödüllendirilen çalışanların yanı sıra Maçka Orman İşletme Müdürü Hilmi Yazıcı da dâhil olmak üzere Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Orman İşletme Müdürlükleri ve Fidanlık Müdürlüğünde görev yapan birim amirleri katıldı.

MAÇKA ORMAN İŞLETME BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI
Tören kapsamında Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz, Rize Orman İşletme Müdürü Abdi Ekşi, Demirkapı Orman İşletme Şefliği görevinden ötürü Burçak Bulut. Fındıklı Orman İşletme Şefliği görevinden ötürü Recep Ali Erdoğan. Akçaabat Orman İşletme Şefliği görevinden ötürü Özgün Topaloğlu. Baraj Orman İşletme Şefliği görevinden ötürü Tuncay Şatır. Ve ilçemiz Maçka’dan, Maçka Orman İşletme Müdürlüğü Yeşiltepe Orman İşletme Şefliği görevinden ötürü Savaş Ataç başarı belgelerini almaya hak kazandılar.

HER YIL BİR ÖNCEKİNDEN DAHA İYİ OLACAK!
Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm çalışanlar olarak herkesin bir ekip olduğunu, işçisinden memuruna, memurundan amirine kadar bütün personelin üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdikten sonra gerçekleşmeyecek hiçbir başarının bulunmadığını dile getirdi. Önceki yıllarla kıyaslandığında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü olarak birçok açıdan başarılı bir yıl geçirildiğini vurgulayan Yılmaz, bu yıl da bir önceki yılın üzerinde bir performans sergilemeyi hedeflediklerini ifade etti.
Ali TİRİTİOĞLU