MAÇKA'NIN YOLLARI BAKIMDA

MAÇKA

MAÇKA'NIN YOLLARI BAKIMDA

MAÇKA'NIN YOLLARI BAKIMDA 

Dr. Ecz. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, yaz-kış, yağmur çamur demeden ilçenin altyapı çalışmalarında yoğun gayret sarf ediyor. 

İlçemiz geneli mahallelerdeki yolların bakım ve onarımını sürdüren Maçka Belediyesi, geçtiğimiz hafta Temelli ve Armağan Mahallelerinde çalışmalar gerçekleştirdi. 
Armağan Mahallesinde kuru beton yol çalışması, Temelli Mahallesinde ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle betonlama çalışması gerçekleştiren Maçka Belediyesi, sırası gelen mahallelerdeki yolların bakımlarını da aksatmadan yerine getiriyor. 

KOÇHAN, VERİLEN DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİ!
İlçe genelinde yürütülen çalışmaların birçoğunu bizzat takip eden, tamamında ise görevlendirdiği yetkililerden an be an bilgi alan Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, yapılan çalışmaları kendi sosyal medya hesabından halkıyla paylaşıyor. 
Özellikle bu çalışmalarda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nunverdiği desteği anmadan geçmeyen Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Destekleri için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederim.” dedi. 
Fatma KARAHASANOĞLU